Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


DP GENEL BAŞKANI DEMOKRAT BAŞKANDIR

DP GENEL BAŞKANI DEMOKRAT BAŞKANDIR


Bu başlığı yadırgayacağınızı biliyorum. Demokrat partiyi şimdiye kadar. Demokrat olmayanlar yönetmiştir. Yönetenlere bir bakalım.  2010 senesinde Namı Kemal Zeybek demokrat partiye katılmıştır. 15 Ocak 2011 tarihinde yapılan kongrede üçüncü turda genel başkan seçilmiştir. Eski genel Merkez binasını satmıştır. 

Şimdiki genel merkezin arsasını bir şirkete inşaat yapmak için vermiştir. Bildiğim kadarı ile bu şirketten yüklü bir para almış. Birde  anlaşma yapmış. Sonra soylu gelmiştir. Soyluda partinin parasını yemiş bitirmiştir. Hatırlıyorum seçimde broşür istiyorduk. Kendine ait olan broşürleri gönderiyordu.  

Yapılan kongrede Gültekin Uysal genel başkan seçildi. Namı Kemal Zeybeğin yaptığı anlaşmayı incelediğinde. Partinin çok şey kaybettiğini gördüğünde. Ben bu anlaşmayı kabul etmiyorum. Bu anlaşmada partinin hiç menfaati yok diye anlaşmayı kabul etmemiştir. Şirket verdiği parayı ve masrafı partiden talep etmiştir. 

Partinin parasını Nami Kemal Zeybek ve Süleyman soylu yedikleri için Gültekin Uysal tam takır kuru bakır teslim almıştır. Şirket partiyi icraya vermiştir. Ne yapsın Gültekin Uysal hemen parti binasının değerini yükseltirmiştir. Üç defa satışı erteletmiştir. Sonunda şirket satış dilekçesini geri çekmiştir. Demokrat partiye genel başkanlık yapan Namı Kemal Zeybek şimdi nerede?

 Parti kurmuş Süleyman soylu nerede AKP de bunlar demokrat partide genel başkanlık yapmış kişiler. Demokrat partinin dostu yoktur. Bir söz vardır! Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar derler.  Demokrat partide bu söylemin tam tersi oluyor. Doğru söylenen yerden kaçıyorlar. Demokrat partinin bütçesini yediler bitirdiler. 

Zehir zıkkım olsun. Allah ayeti kerimesinde benim huzuruma kul hakkı ile gelmeyin diye buyuruyor. Biz bu iki kişiye hakkımızı helal etmeyeceğiz. Soylunun partiye borcu var. Hem de mahkeme kararı ile parti alacaklı.  Mahkeme kararının temize gönderdi. Senelerdir ses çıkmadı. Belki benim haberim olmamış olabilir. 

Bu iki kişiye bu dünyada hesap soramadık. Fakat öbür tarafta hesabı soracağız. Soylu makamını kendi lehine kullanıyor. Genel başkanlık yapanlar bu partiye genel başkanlık yapmamışlar. Demokrat partiyi basamak olarak kullanmışlardır. Soylu utanmada, sıkılmadan DP genel başkanına teklifte bulunuyor.  Bize gelin size yanılmıyorsam 3 milletvekili verelim.

 Borçlarınızı ödeyelim. Genel merkezinizi iyi bir para ile satın alalım. Yeter ki bize katılın diyor. Hadi bakalım milletin sefasını sürdüğü. Cefasını Gültekin Uysalın çektiği bu teklife siz olsanız ne cevap verirsiniz. Benim marabaları ile birlikte satılık partim yok diyor. İşte Gültekin Uysal bu! Adamın hası genel başkanlığı ve demokratlığın alasıdır.  

Şimdi demokrat partinin her yerde önünü kesiyorlar. AKP’nin Kızılcahamam da yaptığı toplantıda. Tayyip Erdoğan partililerine şöyle hitap ediyor. Demokrat partiyi ağzınıza almayacaksınız ve aldırmayacaksınız diye hitap ediyor. Demokrat parti bir yerde hata yaptı. DYP ismi ile devam edecekti. Ben o zaman demokrat parti ismi olmaz. 

DP ismini benim yaşımda olanlar bilir. Fakat DYP ismini yediden yetmişe her kez biliyor diye ikaz ettim. Eğer DYP ismi ile devam edilseydi. Bugün mecliste ikinci parti olurduk. Biz demokrat partiyi tanıtmak için senelerimizi kaybettik. Gültekin Uysal DP’yi bu günlere getirmek için çok çalıştı. 

Şimdi Gültekin Uysalı istemeyen bir gurup ortaya çıkmış. Ne imiş Gültekin Uysalı istemiyorlarmış. Cefasını Gültekin Uysal çekti. Sefasını sürmeye talip olan varmış. Bu konuyu biraz anlattım. Şayet böyle devam ederse konuşmaya müdahil olurum. Saygılarımla. 

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! NE MUTLU CUMHURİYETÇİYİM DİYENLERE! NE MUTLU ATATÜRKÇÜYÜM DİYENLERE!

                                                        Mustafa KOÇAL 02- 02- 2024 

DEMOKRAT
3.02.2024 11:44:52
Gültekin bey ile olmuyor.Dp isminin tutmadığı ortada.Ancak çalışanların haklarının ödenmediği ve partide ekonomik sıkıntılar olduğu ayyuka çıkmış.Örneğin İlay Aksoy hanımın performansı,birçok lidere on basar.Partinin kitlesi hazır ancak bu güücün bir araya gelmesi için sinerji şu andaki yönetimde yok.Sanırım 64-65'li yıllarda bir kongre öyküsü şöyle...Aday Demirel ile Bilgiç'tir.Kayserili bir delegeye hemşerim "Demirel'e oy verme,masondur.Bilgiç'e ver dindar,milliyetçidir."der.Delege döner:"Kardeşim,biz parti başkanı mı,Sülaymaniye camiina imam mı seçiyoruz."diye kapak cevap verir.Olay şu;iyi insan olmak,iyi lider olmak demek değildir.

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Balıkesir

27.04.2024

  • İMSAK 04:23
  • GÜNEŞ 06:00
  • ÖĞLE 13:07
  • İKİNDİ 16:56
  • AKŞAM 20:03
  • YATSI 21:34