Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


DOĞMASAYDIN BE DOĞAN

DOĞMASAYDIN BE DOĞAN


Bu yazıda geçen Celal Doğan ismi, son seçimlerde, ?aman barajı geçsinler de, AKP tek başına iktidar olmasın? aldatmacasına sığınanları anlatmak için simge olarak kullanılmıştır.
Zaten Celal Doğan ismi de bundan böyle bu sayfalarda yer almayacaktır.

/resimler/2015-6/23/0958384365559.jpg

Aslan Sosyal Demokrat Celal Doğan, CHP´ den Milletvekilliği, CHP´ den üç dönem Belediye Başkanlığı yaptı. Gaziantepspor Kulübünün başkanı oldu ve tüm Türkiye kendisini tanıdı. Siyasette unutulmaya başlayınca, bir sürü sağ parti ve yeni oluşumlarda kendine yer aradı! (AKP dâhil)
Kamuoyu onu, kelle-kulak yerinde, özü-sözü doğru, dürüst bir adam olarak tanıdı!

2015 yılında, Celal Doğan tam da 72 yaşına gelince kendi gerçeğini gördü!
Tüm geçmiş siyasi hayatının, tüm söylemlerinin, tüm inançlarının, ona güvenip oy veren insanların yalan (!) olduğunu görüverdi!
Artık kafasını nereye vurduysa, hafızası aniden yerine geldi ve tüm geçmişini, onu Celal Doğan yapan tüm birikimini, PKK Narko-Terör örgütünün siyasi temsilcisi olan HDP adlı partinin ayaklarının altına atıverdi!

Önümüzdeki günlerde Aslan Sosyal Demokrat Celal Doğan´ı, HDP-PKK´ nın İmralı Heyetinin içinde görebiliriz. O koca cüssesi ile nasıl kalıptan kalıba girebildiğini, yeni önderine de tatbiki olarak gösterecektir!

/resimler/2015-6/23/0959044834777.jpg

72 yıllık fikir hayatını inkâr eden bu kişinin giderek ufaldığını, küçüle-küçüle bir avuç kadar kalacağını, ona yıllarca oy veren Gaziantepliler üzülerek seyredeceklerdir. Umarım, son istirahatgâhı PKK militanlarının koynunda yatacağı PKK Mezarlığı olmaz.

Mademki yaşarken kendini öldürecektin, hiç doğmasaydın be doğan?

İHANETİN NEDENİ OLMAZ
Yıllardır bu yazıları takip edenler gayet iyi bilirler ki, biz her etnik kökene, her inanışa, her düşünceye saygılıyız. İnsana, insan olduğu için değer verir ve her fikre saygı duyarız. Yazdıklarımız içinde yanlışımız olursa, muhatabımız kim olursa olsun derhal özür dileriz.

06 Aralık 2014 te ?Hoybun´cu Danışman? başlıklı bir yazı yazmıştım.
Baş Serok Davutoğlu´nun Etyen Mahçupyan´ı Başdanışman olarak atamasını ve Etyen Mahçupyan ´ın, 54 bin Türk insanının hayatını çalan, Türk Milletinin 400 Milyar Dolarlık servetini yok eden, uyuşturucu kaçakçısı, bebek katili için;
?O, ideolojik olarak gerçekten bir rehber ve liderdir. O, dünya çapında bir problemin lideri ve tarihe geçecek bir insandır? demesini eleştirmiştim.
Sonra da Davutoğlu´na; ?Başdanışmanınızla aynı şeyleri mi düşünüyorsunuz? diye sormuştum.
O yazıda ?Hazar Yahudisi? kökenli birinin ısrarla kim olduğunu sormuştum.
İsimleri Artin Berbatian ve Şanjuro Pekmezciyan olan vatandaşlar bu yazıdan nedense yaklaşık yedi ay sonra, rahatsız oldular ve hakarete varan tweet ler attılar.
İşin hukuki yönü saklı kalmak üzere şu açıklamayı yapmayı gerekli gördüm. Okurlarımdan özür dilerim?

Benim için herkes eşittir. Kimsenin etnik kökeni diğerinden üstün değildir.
Her türlü fikre de saygı duyarım. Ama Büyük Atatürk´ün bir sözünü, devlet olmanın önemli bir gereği olarak kabul eder ve öyle davranırım. Büyük Atatürk;?İhanetin nedeni olmaz, bedeli olur. O bedel er veya geç ödettirilir?
demiştir.

/resimler/2015-6/23/1000194992532.jpg
Etnik kökeni ister Türk, ister Kürt, ister Yahudi, ister Hıristiyan olsun kim ki Türk Devletine ihanet eder, benim için haindir. Hiçbir etnik köken için ihanet, bir hak olamaz.
Hem bu vatanın nimetlerinden, Türk insanının sevgisinden hoşgörüsünden faydalanacaksın hem de ihanet şebekeleriyle işbirliği yapacaksın.
Sonra da gerçekler yüzüne vurulunca, ama demokrasi var, diyeceksin.
Yürü kardeşim yürü, sen derdini Celal Doğan ve ?yetmez ama evetçilere? ve bir zamanlar kucak kucağa olduğun Cemaatçi abilerine anlat.
Ne demişti Büyük Atatürk;
İhanetin nedeni olmaz, bedeli olur? İhanet eden de, ihanetinin bedelini misliyle öder.

İnanmayan Ankara-Kızılcahamam´ daki ?ŞEHİT AĞACINI? ziyaret edip, 6500 askerin ne için ve kimler tarafından öldürüldüğünü bir kere daha düşünsün?

Herkes hesabını bu dünyada verecek. Hırsıza hırsız, katile katil, haine hain demekten asla geri durmayacağız. Başkaları bu cennet vatana ve Türk Milletine karşı gemileri yakmaya kalkarsa, iyi bilsinler ki Türk Milleti gerekirse limanları bile yakacaktır.
Herkes şunu öğrenecek;
Etnik kökenin Kürt olabilir, ama önce Türk Milletinin Kürdü olacaksın!
Yahudi-Ermeni- Süryani olabilirsin, amenna ama önce Türk Milletinin Yahudisi, Ermeni´si, Süryani´si olacaksın.
Eski Ahit´ten bu yana ?Vaat edilmiş topraklar? masalına inanıp, Türk Vatanına göz koyanlar, yanıldıklarını mutlaka göreceklerdir?

Sağlık ve başarı dileklerimle 23 Haziran 2015
Rifat Serdaroğlu

/resimler/2015-6/23/1000396399150.jpg

  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli

Balıkesir

28.03.2024

  • İMSAK 05:27
  • GÜNEŞ 06:52
  • ÖĞLE 13:19
  • İKİNDİ 16:49
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 20:54