Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


DEVLET KABADAYILARI

DEVLET KABADAYILARI


Altında devletin uçağı-helikopteri-arabası, emrinde devletin Valisi- Kaymakamı- Polisi, cebinde devletin parası, karşısında devlet zoruyla getirtilmiş devlet memurları- devlet işçileri, yine ön tarafta haremlik-Selamlık şeklinde yerleştirilmiş, kumanyası ve yol parası verilmiş, ceplerine para konmuş cemaat-Tarikat ve parti militanları…

Dalton Kardeşlerin Avarel ve Joe karakterleri gibi ikisi birden, Anayasa-Yasa-Edep-Gelenek-Görenek gibi, bizi biz yapan tüm değerlerimizi çiğneyip meydanları turluyorlar…

Devletin-Türk Milletinin parasıyla, utanmadan parti propagandası yapıyorlar!
Bununla da yetinmeyip, muhalefet parti liderlerine ve özellikle bazı işadamlarına hem hakaret ediyorlar, hem de onları tehdit ediyorlar…

Bu Bademlerin üzerindeki Dokunulmazlık Zırhını”, ellerindeki Devlet Gücünü” alın, bunlar ayazda çırılçıplak kalakalmış alkolikler gibi, sığınacak yer ararlar.
Maalesef, Avarel ve Joe bulundukları makamlara şeref-güç-itibar katanlardan değildirler. Bu Bademler, bulundukları makamdan şeref-güç-itibar almaya çalışan sığ bilgili kişilerdir…

Allah insanlara BEYİN” vermiş. Sadece beyin size yetmez, deyip üstüne ZİHİN, ZEKÂ, BELLEK” ile donatmış. Beyin, vücudun toplam ağırlığının %2' sini oluşturmasına karşın, vücuda alınan oksijenin %18-20' sini, glikozun %17' sini ve vücutta dolaşan kanın %15' ini kullanmaktadır.
Beynimizdeki nöron(sinir hücreleri) ve destek hücrelerinin toplam sayısı yaklaşık olarak 1,5-2 trilyon kadardır. (Dünya nüfusunun 250 katından fazlası)
Yaşamsal fonksiyonlarımızın komuta merkezi olan beyni kullanmayan, kullanamayan insan ya hastadır, ya da aptaldır…

Beynini, zihin-zekâ-bellek nimetleriyle birlikte kullanan herkes bilir ki;
-Türk Milletinin geçici olarak ve belli bir süre için verdiği  Yönetme Yetkisi”, kimsenin babasının malı değildir. Bu makamlarda iken kullanılan devlet yetkilerini, koltuktan ayrılırken kimse cebine koyup götüremez.
Tüm bu yetkiler, emanetin sahibi olan Türk Milletinde kalır.
-Devleti yönetenler, bu işi Türk Milleti adına vekâleten yönettiklerini asla unutmamalıdırlar.
-Devleti yönetenler, namuslu-dürüst- adil- milletine saygılı ve hesap verebilir olmalıdırlar.
-Devleti yönetenler, Dini siyasete alet etmezler, etmemelidirler. Bunu yapanlar, insanları Allah adını kullanıp aldatmaya kalkanlardır ki, günahların en büyüğünü işlemiş olurlar.
-Devleti yönetenler, hiç kimseye hiçbir şekilde hakaret edemezler. Bunu yapanlar yani devletin gücünü sopa ve tehdit aracı olarak kullanmaya kalkanlar, dünya üzerindeki en zavallı yaratıklardır.
-Devleti yönetenler, kibar-zarif-nezih bir üslup kullanmalıdırlar. Bunlar, eğer bitirimhane bıçkınları gibi her cümlelerinde hakaret ve küfür sözleri sarf ederlerse, semt karakolundaki Polis de, tapu dairesindeki memur da, köydeki Jandarma da aynı şeyi yapar. Olan vatandaşa olur.
-Devleti yönetenler, devletin-milletin malını korumak zorundadırlar. Kendileri yolsuzluk yapmamak, yaptırmamak zorundadırlar. TC Başbakanı Davutoğlu, gazete manşetlerini çarpıtıp, mağdur rolü oynadığını sanıyor!
Böyle yapan adama şunu sormazlar mı?
-Be arkadaş, Başbakan olarak sen hangi hak ve yetkiyle gazetelere müdahale ediyorsun? Şikâyetin varsa, Yargıya git. Hem sen önce, kaynağı HARAM olan Havuz Medyasına ve oradan yapılan iftira ve hakaret çamurunu görsene!
Sahibi kim bu haram havuz medyasının? Bunu Türk Milletine açıklar mısın?
-Senelerce Türk Dış Politikasını sen yönettin. Niçin şu an YEMEN-İSRAİL-SURİYE-MISIR-LİBYA da Büyükelçimiz yok? Bu ülkelerle savaş mı yaptık?
-Yılarca Yüksek Askeri Şura kararlarını eleştirdiniz. İrticaya bulaşanların ihraç kararlarına muhalefet şerhi koydunuz. Üstelik ordudan atılanları AKP' li Belediyelerde istihdam ettiniz.
Şimdi niçin Paralel-Paralel diye feryat ediyorsunuz? Bunları devlete siz yerleştirdiniz. Şimdi de bu kişileri, işe aldığınız belediyelerden niçin atıyorsunuz?
-Sen gazeteleri bırak da, Başkanlık sisteminden yana mısın, değil misin, hele onu bi anlat…

Değerli Okurlar;
Tüm bu densizlikler, çırpınışlar yolun sonuna gelindiğinin belirtileridir. Bademlerin gidişleri de muhteşem olacak! Hele eldeki dosyalar teker-teker açılmaya başlasın, seyreyleyin siz gümbürtüyü!
Kaçan kaçana, kaçan kaçana!
Ama kim nereye kaçarsa kaçsın, kulaklarından tutulup Vatana Hoş Geldin Badem” tezahüratıyla geri getirilecek ve o haram lokmaların hesabı mutlaka Bağımsız Türk Yargısında sorulacaktır…

Not;
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün İslam ve Kur'an Kültürü kitabının yazarı ve ‘Kur'an'ı Kur'an'ca Anlamak' yönteminin sahibi Değerli Aydın, Sedat Şenermendostumun, AKLIN KAYNAĞI İSLÂM'DA BEYİN” isimli kitabını okuyorum.
Büyük bir titizlik ve araştırma sonucu ortaya çıkan bu eser, NERGİZ Yayınları tarafından basılmış. Din bezirgânlarının ve seccade şeytanlarının türediği günümüzde, önümüzü açan bu eseri okumanızı öneriyorum. Ne mutlu bizlere ki, böyle din bilginlerimiz var…”

Sağlık ve başarı dileklerimle 18 Mayıs 2015
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,53% -0,03
  • EURO

    34,90% 0,36
  • GRAM ALTIN

    2422,03% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3994,55% 0,00
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli

Balıkesir

25.04.2024

  • İMSAK 04:37
  • GÜNEŞ 06:10
  • ÖĞLE 13:11
  • İKİNDİ 16:58
  • AKŞAM 20:03
  • YATSI 21:30