Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


DARBECİ DEMOKRATLAR

DARBECİ DEMOKRATLAR


Her TV kamerası gördüklerinde minberde Cuma Hutbesi okuyan hoca gibi, mımmm deyip incecik sesleriyle “Askeri Vesayeti Kaldırdık” , “Darbelere Karşı Olduk” , “Demokrasiyi Kurtardık” dediler, dediler, dediler…
Cemaatin oğlanı, elinde toplu iğne ile geldi bir batırdı, her yeri pislik sardı. Cemaat, bunların üzerinde iğreti duran demokratlık-delikanlılık giysilerini yırttı çıkarttı, hepsinin k.çları açıkta kaldı!

Çakma Corc Koloni- Çakma Delikanlı- Kasaptaki Ete Soğan Doğramayan Paşa- Zindandaki Arkadaşlarını satan Paşa, Milli Güvenlik Kurulunda toplanmışlar ve “Cemaati Takip ve Bitirme Planı” yapmışlar, altına da seve-seve imzalarını
“Yaş Olarak” atmışlar, “Muhterem Hocam” dedikleri adamcağızın altını oymaya başlamışlar. Bak sen, ne yere bakan-yürek yakanmış bu bademler yahu.

Milli Güvenlik Kurulu Kararı, AKP Hükümetinin gerçek yüzünü, görmek istemeyenler için bir kez daha ortaya çıkardı, hem de alt yazılı olarak.

AKP’nin Genel Başkanının ve üst yöneticilerinin düşüncelerini ve kapasitelerini çok iyi bildiğim için, bu “Darbeci Demokratların” MGK Kararına imza koymaları ile ilgili yorum yapmayacağım.
Fakat AKP’nin “Beyin Takımından” iki kişinin beyanları çok ilginç geldi.
Biri Şamil Tayyar, diğeri Yalçın Akdoğan olan iki kişiden her biri için, Erdoğan “Beynimin Yarısı” der. Siyasette iki yarım bir tam etmediği için, tam beyni olduğunu sanan bazıları “Beyin Mıncıklaması” hastalığına yakalanırlar.
İlk Beyin Şamil Tayyar;
*2004 tarihli MGK Kararını saptırmaya çalışan Şamil; “Biz Emniyeti Cemaate verdik” demiştir.


Demokratik Hukuk Devleti olan Türkiye’de ilk kez bir iktidar Milletvekili, AKP’nin Emniyet Teşkilâtının yönetimini bir illegal cemaate verdiğini ilan etmiş oldu!
Şıh Şamil, Emniyet’i cemaate verdiğini açıklamakla yetinmemelidir. Diğer cemaat ve tarikatlara nereleri verdiklerini de açıklamalıdır. Mesela Adıyaman Menzilcilerine neresi, Afyon Menzilcilerine neresi verilmiştir? Bakanlıklar cemaat ve tarikatlar arasında nasıl ve hangi oranda pay edilmiştir?
Yanlış anlaşılmasın, gözümüz yok ama dağıtımda bir haksızlık yapılıp yapılmadığını merak ediyoruz. Merakımız bu yüzdendir. Yanlış dağıtım yapılır da, hak geçer diye korkarız maazallah.

İkinci Beyin Yalçın Akdoğan;
*Türkiyeli Başbakan Erdoğan’ın yerine düşünmekle görevli Akdoğan da
2004 yılında yapılan MGK kararlarını çarpıtmaya çalışarak “AKP Hükümeti tüm bu süreçte, saldırılara ve girişimlere göğüs gerdi, vücudunu siper etti” demiştir.
Bu sözlerden sonra Akdoğan’ın Erdoğan’ın kafasını nasıl karıştırdığını çok iyi anladık.


Arkadaş, siz hizmet etmeye mi yoksa savaşmaya mı geldiniz? Tek başınıza iktidardasınız. Kimler size saldırdı? Kimler size girme girişimde bulundu?
O güzel göğsünüzü kimler için siper ettiniz? Kimler sizin düşmanlarınız?
Sakın devlet yönetimini paylaştığınız cemaat ve tarikatlar olmasın?
PKK ile Öcalan ile Barzani ile ilişkileriniz gayet iyi gidiyor. Papa ile Papaz ile de aranız bal kaymak. Birinin önünde imza attınız, diğerinin elbisesini giydiniz. Onlar size saldırmazlar. Onlar size ancak arkanızdan sarılırlar.
Hizbullah mı, El-Kaide mi, El-Nusra mı, Taliban mı, dört parmaklı Rabia mı, Aczimendiler mi? Söyleyin de kimler sizin düşmanınız bilelim yahu!

Eyy Erdoğan;
Bunlar sizin iyi günleriniz. Cemaat bir fiske vurdu, darmadağın oldunuz. Sırada seks ve yolsuzluk kasetleri var. Sonra “Sandık” Türk Milletinin önüne gelecek. Türk Milletine ihanet edenler için o küçücük sandık, dünyanın en derin kuyusu gibidir. Türk Milletinin sandığa kilitlediğini, dışarı çıkaracak bir güç yoktur. Sandıktan sonra da, “Hesap Verme” dönemi gelecek. Herkes gibi siz de, çocuklarınız ve yakınlarınız da gerçek Bağımsız Türk Yargısı önünde hesap vereceksiniz.

Şimdi sizde vicdanın kırıntısı varsa veya kaldıysa imzaladığınız MGK Kararından sonra, -28 Şubat Davası-Ergenekon Davaları- Balyoz Davaları hakkında ne düşündüğünüzü Türk Milletine açıklamak zorundasınız.
Haydi, biraz cesaret darbeci-demokrat!

Sağlık ve başarı dileklerimle 30 Kasım 2013
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,53% -0,03
  • EURO

    34,90% 0,36
  • GRAM ALTIN

    2422,03% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3994,55% 0,00
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli

Balıkesir

25.04.2024

  • İMSAK 04:37
  • GÜNEŞ 06:10
  • ÖĞLE 13:11
  • İKİNDİ 16:58
  • AKŞAM 20:03
  • YATSI 21:30