Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


DARBE VAR DARBECİK VAR (2)

DARBE VAR DARBECİK VAR (2)


Siyasal İslam´ın günümüzdeki temsilcisi Bademlerin ?Darbelerle Danslarını?
28 Şubat 1997 ile anlatmaya devam edelim.
Bademlere göre, 28 Şubat İslam Dinine karşı yapılmış ve yüzbinlerce insanı mağdur etmiş bir darbedir!
Türk Milletinin kendilerine verdiği ?Orgeneral? rütbesi ile yetinmeyip, gözleri zengin sofralarında ve NATO yüklenicilerinin gönderdiği hayat kadınlarında olan şapşirik paşalara göre ise 28 Şubat Postmodern bir darbedir!

Eğer bunlar doğru olsaydı, Türkiye´yi dolu-dolu 11 yıl yöneten AKP-FETÖ işbirliği talimatıyla açılan 28 Şubat Davaları sonucu, hiç olmazsa 1 (BİR) kişinin cezaevinde olması gerekmez miydi? Erdoğan-Gülen talimatıyla açılan bu davalar sebebiyle bugün cezaevinde olan kimse yoktur.
Ne bir siyasetçi, ne de bir asker!

Algı yaratmakta, yalan söylemekte ve doğruları çarpıtmakta çok usta olan Bademlere göre;
-15 Temmuz sonrası, Erdoğan Başkanlığında toplanan MGK´nun aldığı ?Olağanüstü Hal? kararı, Anayasal bir kurum olan MGK´da alındığı için demokratik ve geçerlidir.
-Ama 28 Şubat 1997´de Demirel Başkanlığında toplanan ve ?İrticayı Önleme? kararlarının oybirliğiyle alındığı MGK toplantısı, antidemokratiktir ve geçerli değildir! Niye acaba?
*Ayıcık; ?Bu sene dağda armut bol olacak? demiş! Niye diye sormuşlar;
?Canım öyle istiyor? demiş!

-Bademlere göre, Erbakan liderliğindeki Fazilet Partisinden ayrılmak ve AKP adıyla bir parti kurmak, demokratiktir ve geçerlidir!
-Ama Erbakan´ın kucağına düşmüş DYP´de, parti içi mücadeleyi sonuna kadar verip sonuç alamayan bizlerin, Refah Yol Hükümetini, Siyasi İslamcıların ve ?bihaber Çillerin? kafalarına geçirmemiz antidemokratiktir ve geçerli değildir!

-Bademlere göre 15 Temmuz sonrası, haklarında hiçbir yargı kararı bulunmayan ve TBMM de süresi içinde onaylanmadığı için ?Yok Hükmünde? olan
OHAL kararnameleriyle
 (45. 484 kırk beş bin dört yüz seksen dört) kişinin işlerinden atılmaları, on binlerce insanın ne ile suçlandıklarını bilmeden hapse atılmaları, insanların mallarına el konulması demokratiktir, doğrudur ve geçerlidir!

-Ama TBMM Darbeleri Araştırma Komisyonunun raporuna göre, Anayasa Mahkemesi kararları ve yasalara uymadıkları gerekçesiyle 28 Şubatta işten atılanların sayısının sadece (3.527 üç bin beş yüz yirmi yedi) olması, antidemokratiktir, doğru değildir ve geçersizdir!

-Bademlere göre gençliğimizi ilim ve aydınlıkla buluşturacak, onları dünyadaki muhataplarıyla yarışacak hale getirecek olan 8 Yıllık kesintisiz eğitim, antidemokratiktir ve geçersizdir!
-Ama 7 (Yedi) yaşındaki çocuklara zorla Arapça öğretmek, sıkmabaşı ilkokullara kadar indirmek, okullarımızı tarikat ve cemaatlerin emrine vermek, çocuklarımızı ortaçağ karanlığına atacak eğitim sistemini uygulamak demokratiktir ve geçerlidir.

Değerli Okurlar;
28 Şubat 1997 de MGK da alınan kararları tek-tek daha önce yazdım. İsteyen bulabilir. Bu kararların altına bugün dahi imzamı atarım.
Ne yazık ki, ne bu kararları alan Hükümet, ne o zamanın medyası bu kararlara yeteri kadar sahip çıkamadı ve halkımıza gerçekleri anlatamadı.
28 Şubat kararları oybirliği ile alınmıştır. Erbakan´ın da Çiller´in de alınan kararları imzalamaları için en ufak bir baskı yapılmamıştır. Yapıldıysa bu güne kadar konuşmazlar mıydı? 28 Şubat´tan bir hafta sonraki Bakanlar Kurulunda, 28 Şubat kararlarının tamamı tüm Bakanlar tarafından (Abdullah Gül dâhil) imzalanmış ve uygulama talimatları verilmiştir. Erbakan Hükümeti bu kararları uygulamış ve 28 Şubat´tan tam 3,5 ay sonra 18 Haziran´da istifa etmiştir.

Şimdi gelelim Bademlerin 28 Şubat ile ilgili GERÇEK DUYGULARINA?
Bademlerin bu dünyada en fazla önem verdikleri olay PARA dır!
Bunların kolunu kesin, tıkları çıkmaz. Ama tek kuruşlarını alın dünyayı başınıza yıkmak için uğraşırlar.
O zamanlarda, ?Sıfırlama? , ?Havuz Medyası? ?Bakanların dolar-avronun önüne yatmaları? , ?ayakkabı kutularında milyonlarca dolar?, ?Gemicik? olayları henüz düşünülmediğinden, Siyasal İslam´ın en kolay para kazanabildiği iki yol vardı;
-Kurban Derileri toplayıp, satmak!
-Sayıları on binleri bulan kaçak kurslar açıp, gariban Müslümanların hem paralarını hem de imanlarını çalmak!

28 Şubatta Siyasi İrade Kurban Derilerini toplama yetkisini Türk Hava Kurumuna verdi. İllegal kuruluşların ve şahısların kurban derisi toplaması yasaklandı.
Kaçak kursların tamamının denetimi ve açılma izni Milli Eğitim Bakanlığına devredildi. Kaymakamlar bu konuda uyarıldı!

İşte Bademleri çıldırtan 28 Şubat gerçeği bunlardır. İnanın bu kadar basittir.
Darbelere karşı olacak, karşı koyacak kişilerin öncelikle DEMOKRAT olmaları gerekir. Siyasal İslam´da şartsız itaat (biat) vardır. Biat´ın olduğu yerde demokrasinin adı bile söylenmez. Bu yüzden Bademler asla ve asla demokrat olamazlar, genlerinde tartışma kültürü yoktur.

Peki, 28 Şubat nedir:
28 Şubat Türk Devletinin ve Türk Siyasetinin, emperyalist devletlerin desteklediği ?Ilımlı İslam? politikasına ve Türkiye Cumhuriyetinin
?Federe İslam Devletine? dönüştürülmesine karşı çıkışıdır
?

28 Şubat kararlarını uygulanamaz hale getirip, içimizdeki hainlerin de katkısıyla çökerten emperyal devletler, daha sonra AKP Projesini uygulamaya koydular ve bu günlere gelindi. Gerisini yarın anlatalım mı?

Sağlık ve başarı dileklerimle 21 Eylül 2016
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    8986,9%2,05
  • DOLAR

    32,32% 0,22
  • EURO

    35,05% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2282,87% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli

Balıkesir

28.03.2024

  • İMSAK 05:27
  • GÜNEŞ 06:52
  • ÖĞLE 13:19
  • İKİNDİ 16:49
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 20:54