Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


ÇOK KOMİKSİN KISA ADAM

ÇOK KOMİKSİN KISA ADAM


Çok alem adam şu Kısa Adam, şaka gibi biri!
Bu günlerde ona sürekli olarak izliyorum. Canım ne zaman sıkılsa, onun beyanatlarını okuyorum, kendisine bağlı Bakanlıkları ziyaret edip bilgi almasına ve ziyaret sonrası yaptığı konuşmaları dinliyorum.
İnanın içime bir ferahlık geliyor ve neşelenip çok gülüyorum.
Hele konuşmalarına ciddiyet katmak için, sesini kalınlaştırıp bağırarak konuşması yok mu, hayranlığım daha da artıyor!

Uzun Adam’ın Başbakanı Kısa Adam, geçen hafta 27. Ahilik Haftası törenlerinde konuştu. Konuşmasına toplantıya katılanlardan, PKK ‘nın şehit ettiği 3 Özel Harekât Polisi için Fatiha okunmasını isteyerek başlayan Kısa Adam, Fatiha okunduktan sonra “görevini tamamlamış insanların iç huzuruyla” beni çok güldüren şu konuşmasını yaptı;
“Ey Allahım, bizi Ahi Evran’ın ahlâkından ayırma!
Elimize, dilimize belimize, soframıza, kapımıza haram yaklaştırmasın. Bir zerre haramdansa bin yıllık esareti, acıyı, sızıyı tercih ederiz. TEK BİR LOKMA DAHİ OLSA, BU SOFRALARA HARAM YAKLAŞMAYACAK, YAKLAŞTIRMAYACAĞIZ…”

Bir an için konuşan Kısa Adam mı, yoksa Yenicami İmamı mı diye düşünmedim değil!
Tam da bu anda internete, 17 Aralık günü saat 10.30 da, Cumhuriyet Savcıları tarafından düzenlenen ve İstanbul Valisi tarafından dönemin Başbakanı
Uzun Adam’ın önüne konan 23 sayfalık “Bilgi Notu” düştü.
Aman Allahım, içinde neler var neler!
Kısa Adam bu bilgi notunu ve içindekileri biliyormuş ki, yapılan hırsızlığın, yenilen haramın boyutu o kadar büyükmüş ki, adamcağız onun için Allah’a yalvarıyormuş! Çünkü bu pisliği Allah’tan başka kimse temizleyemez.

Bak Kısa Adam;
İddia ettiğin gibi, namuslu-haram yemeyen-yedirmeyen biri isen görevin gereği yapacak oldukların bellidir.
-İstediğin kadar dua edebilirsin. O senin Allah ile aranızdaki ilişkidir ve kimseyi ilgilendirmez. Yalnız, Allah’ın kandırılamayacağını iyi bilmen gerek!
-İlk işin, Uzun Adam’ın bir türlü çalıştırmadığı TBMM Komisyonunu çalıştırmaktır. Sen de çalıştırmazsan, harama ortaksın demektir!
-Hırsızlık-Rüşvet-Yolsuzlukla suçlanan kabine arkadaşlarından 4 eski Bakan arkadaşın hakkındaki fezlekelerin tamamını “Emanetin Esas Sahibi Türk Milleti” ile paylaş. Herkes öğrensin!
-Hırsızlık-Yolsuzluk-Rüşvet Almakla suçlanan Bakanlarından TOKİ Bakanı Bayraktar’ın “Ben ne yaptıysam Başbakan emrettiği için yaptım. Esas onun istifa etmesi gerekir” demekle kimi, kastettiğini sorgulayıp, Türk Milletine açıklaman gerekir.
-3 adet televizyon canlı yayını düzenlemen şarttır. Bu yayınlarda soruları, meclisteki soruşturma komisyonunda görev yapan her partiden birer milletvekilleri sormalıdır.
1) Bilal Oğlan ve Türgev Vakfı Yöneticileri programı.
2) Rıza Zarraf, 4 Bakanın çocukları ve Haram Havuzuna her biri 100’er Milyon Dolar veren Devlet Müteahhitlerinin katıldığı program.
3)İstifa eden 4 eski Bakan arkadaşın ve Binali’nin kayınçosunun programı.
Komisyon üyeleri sorsun, suçlananlar yanıt versin, Türk Milleti de dinlesin.

Eğer bunları yaparsan, sen gerçekten temiz, haram yemeyen-yedirmeyen biri olarak tarihe geçersin. Ama bunları yapmaz da Türk Milletini aptal yerine koymaya devam edersen, bil ki kayıptasın be Kısa Adam. Hem bu dünyada, hem de öte tarafta…

Hadi bu kez güldürme de, utandır beni. Hadi bi cesaret…

Sağlık ve başarı dileklerimle 30 Eylül 2014
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,54% 0,29
  • EURO

    34,72% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2492,20% 0,33
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli

Balıkesir

19.04.2024

  • İMSAK 04:47
  • GÜNEŞ 06:18
  • ÖĞLE 13:13
  • İKİNDİ 16:57
  • AKŞAM 19:57
  • YATSI 21:22