Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


ÇOK BASİT SORULAR

ÇOK BASİT SORULAR


Siyasi değerlendirmeleri, bilimsel raporları, dünya gerçeklerini uzun-uzun anlatıyoruz ama böyle derin tartışmalara Erdoğan’ın kafası basmıyor, ne dediğimizi anlamıyor.
Bu durumda ya “Resimli Roman” şeklinde çizerek anlatacağız ya da basit sorular halinde derdimizi söyleyeceğiz! Benim resim yapma yeteneğim maalesef yok.
Basit sorular sormayı deneceğim. Basit sorulara, basit-kısa cevaplar verilmelidir. Kıvırmadan, kıvırtmadan…

*Erdoğan, Cemaatin kendisini-ailesini-çocuklarını hatta Cumhurbaşkanını dinlediğini söyledi.
1. Basit soru;
Günlerdir AKP gazetelerinde Fethullah Gülen’in konuşma tapeleri yayınlanıyor, sizce Fethullah Gülen’i kim dinliyor ve AKP’ye servis ediyor?
Bu konudaki bilgilerinizi kamuoyu ve Yargı ile ne zaman paylaşacaksınız?

*Kılıçdaroğlu tam 7 (YEDİ) gün önce, hesap numarasını da vererek Bilal oğlanın banka hesabına yaklaşık 100 Milyon Dolar yatırıldığını söyledi ve sordu;
Bu parayı kim, neden yatırdı?
2.Basit soru;
Kemal Kılıçdaroğlu’nun, oğlunuzun namusunu doğrudan ilgilendiren bu sorusunu duydunuz mu?

*Başbakan Erdoğan ve İçişleri Bakanı Ala, “Bu seçimlerde Milli İrade Hırsızlığına fırsat vermeyeceğiz” dediler. AKP Gazetesi Yeni Şafak ve AKP MKYK üyesi Osman Can, Yüksek Seçim Kurulunda Cemaat yanlılarının ağırlıkta olduklarını ve bu kurulun yapacağı seçim sonuçlarına güvenmeyeceklerini açıkladılar.
Milli İrade Hırsızlığını muhalefetin yapması mümkün değildir. Hırsızlık varsa, elinde devlet gücünü bulandıranlar tarafından yapılmıştır.
3. Basit soru;
12 Yıllık iktidarınız boyunca yapılan seçimler ve referandumlarda, oy kaydırmaya müsait “Seçsis” Bilgisayar sistemi kullanılarak, Cemaat eliyle
“Milli İrade Hırsızlığı” yapılmış mıdır?

*Son Yolsuzluk ve Hırsızlık operasyonunda ele geçen bazı konuşma bantları yayınlandı. Bu konuşmalarda, devletten ihale alan bazı kişilerin, Binali Yıldırım tarafından organize edilen “para havuzuna” 100-200 Milyon Dolar katkıda bulunmaları isteniyordu.
4. Basit soru;
Paralar yerini bulup, Sabah ve ATV satın alındı mı? İzmir’de seçim kampanyası için Binali’nin sular-seller gibi harcadığı paralar bu havuzdan olabilir mi?

*AKP’den ayrılan Milletvekilleri için “Tuzluk” dediniz. Hatırlarsanız Abdullah Gül, Cemil Çiçek, Bülent Arınç ve çok sayıda arkadaşınız, seçildikleri
Fazilet Partisi Milletvekilliğinden istifa edip, AKP Milletvekili olmuşlardı.
5. Basit soru;
Sizin dediğinize göre bugün, Cumhurbaşkanlığı- TBMM Başkanlığı makamlarında ve bazı Bakanlıklarda birer adet “Tuzluk “mu oturuyor?

*Sizin dokunduğunuz kişi anında çok zengin oluyor. Çocuklar o kadar zenginleştiler ki dolarlar kulaklarından fışkırıyor, yavrucuklar kendi adlarına Vakıf-Üniversite kuracak hale geldiler. Yani Koç-Sabancı Aileleri ile başa çıkacak kadar büyüdüler, maşallah. Taksici olan dünürünüz dahi İstanbul-Çatalca’da 55 Bin metrekare arazi içinde 10 adet villa sahibi oluverdi.
6. Basit Soru;
Sizin yakınlarınızın bu varlık ve zenginlik edinme başarılarını, ne Hz Peygamberin yakınları, ne de dört Halifemizin yakınları yapamadılar.
Bu mübarek insanları, beceriksiz kişiler olarak nitelendirebilir misiniz?

*Son soruyu en basit ve en kısa olanından seçtik.
7. Basit soru;
“Namuslu Devlet Adamı, sizin gibi mi olmalıdır?”

Sağlık ve başarı dileklerimle 04 Şubat 2014
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9087,68%0,08
  • DOLAR

    32,37% 0,19
  • EURO

    35,00% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2325,25% 0,26
  • Ç. ALTIN

    3946,20% 2,77
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli

Balıkesir

29.03.2024

  • İMSAK 05:26
  • GÜNEŞ 06:50
  • ÖĞLE 13:18
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 20:55