Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


ÇEKİLMESİNİ BİLMEK

ÇEKİLMESİNİ BİLMEK


Devlet Adamlarının bilmesi ve uygulaması gereken en önemli iş, kendilerinin devlete ve millete yani bünyeye zarar vermeye başladıklarını anladıkları an, sağlık veya benzeri sebepleri gerekçe göstererek çekilmeyi bilmeleridir.

Eğer hırsları, akıllarının üzerine çıkar ve çekilmemekte ısrar ederlerse, çürüme bünyede metastaz yapar, sonuçta kaos çıkar?

18 yıldır ülkeyi tek başına yöneten AKP´nin ülkemizi getirdiği yere bakın!
Dünyada dostumuz kalmadı! Dostumuz kalmadığı gibi herkes bize düşman oldu.
Ülkeyi yöneten ekibin yarıya yakını, mallarına el konulacak veya tutuklanacaklar diye ABD´ye gidemiyorlar. Yolsuzluk gerekçesiyle görevinden alınan, fakat yargılanması Savcı-Yargıç değiştirilerek engellenen şaibeli biri Büyükelçi tayin ediliyor ama T.C Büyükelçisi tutuklanacağını bildiğinden ABD´ye gidemiyor.
Türk Devletinin yöneticileri, dünyanın gözü önünde, rehin alınmış durumda.

Türk Devleti, şimdiye kadar böyle bir rezalet yaşamadı!
Hiç kimsenin, makamı ne olursa olsun Türk Devletinin imajına leke sürmeye hakkı yoktur.

Türk Devletini yöneten AKP kadrosunun, gözleri öylesine dönmüş ki, yaptıklarına ve yapmak istediklerine bakınca insanın ?Bunlar akıllarını mı kaçırdılar? Bu kadarı olur mu?? diyesi geliyor.

Değerli Okurlar;
Ülkedeki medya kuruluşlarının doğru habercilik yapmaları mümkün değil.
Zaten önemli bir kısmı haram para ile satın alınmış. Hürriyet gibi bir gazete bile çalışanlarını e-posta yoluyla ansızın kapının önüne koyabiliyor.
Ne mesleki güvence kalmış ne gazetecilik onuru! Kırk yıldır tanıdığımız insanlar, sırf para uğruna fikirlerini, onurlarını, ideallerini satıp, fikir fahişeleri olarak
Türk Milletine kötülüğe devam ediyorlar!

Yabancı basın bazı şeyleri yazıyor. Örneğin Malta Files Belgelerinde, siyasetçilerimizin yasa dışı para ilişkilerini, haram servetlerini belgeleriyle ortaya döküyor.
Dış piyasaları ve uluslararası ekonomik ilişkileri takip edenler, bir şekilde bankacılık sistemine girmiş ?Kaynağı belli olmayan? paraların emperyalist devletler ve onların istihbarat örgütleri tarafından takip edildiğini ve zamanı geldiğinde, faturanın önünüze konulacağını iyi bilirler.

Nitekim koydular işte;
ABD Temsilciler Meclisi, sözde Ermeni soykırımını tanıdı ve Erdoğan ile etrafı ve Bakanları için yaptırım kararını ezici bir çoğunlukla kabul etti.
ABD´nin yaptığı tam bir ihanet! İhanet olmasına ihanet ama sen de bu olaylara meydan verecek kirli işlere girmeyeceksin arkadaş.
Hem tüm bu kirli ilişkilerin içinde olacaksın, hem de ?Amerika bana tuzak kuruyor, beni savunun? diyeceksin!

Yapılması gereken şudur; Kendine, dürüstlüğüne güvenen siyaset adamları dünyaya şunu demelidirler; ?Araştırın bizim, ülkemiz dışında tek dolarımız ve malımız yoktur. Eğer böyle bir şey bulur ve belgelerseniz, ben de tüm dünya önünde söz veriyorum, Türk Milletinden özür dileyip istifa edeceğim!?

Peki, T.C Devletinin Dışişleri Bakanı bu ihanetler için ne dedi?
Çavuşoğlu, ?ABD´nin terör oyununu Barış Pınarı Harekatı ile bozduk. Bizden intikam alıyorlar? dedi!
Bakan´a şunu soralım; Daha geçen gün ABD ile anlaşma imzalamadınız mı? Madem anlaştınız, ABD neyin intikamını alıyor?

ABD yönetimi çok akılsız. T.C Devletinin dostluğunu itip, uyuşturucu-organ-kadın kaçakçısı-çocuk katili bir terör örgütüne yapıştı. Bu çılgınlığı yapan ABD, ileride bunun acısını çekecektir.

Ülkemizi yönetenler açık ve şeffaf olmalı. Defolu olmamalı. Defolu malı zaten kimse almak istemez, alırsa da çok ucuza alır.
Sizin yöneticileriniz baştan aşağıya defolu ise onları ne yurtiçinde ne yurtdışında müdafaa edemezsiniz. Çırpındığınızla kalırsınız. Yakın tarihimiz bunun örnekleriyle doludur.

Türk Milleti, AKP´ye çok destek oldu. Tüm makamları verdi. Daha verecek başka makam kalmadı. Fedakarlık sırası AKP´li tepe yöneticilerinde! Yetmedi mi? Doymadınız mı? Lütfen istifa edin, bitsin bu utanç?

Sağlık ve başarı dileklerimle 01 Kasım 2019
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9753,27%0,32
  • DOLAR

    32,54% 0,04
  • EURO

    34,98% 0,55
  • GRAM ALTIN

    2427,84% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3994,55% 0,00
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli

Balıkesir

25.04.2024

  • İMSAK 04:37
  • GÜNEŞ 06:10
  • ÖĞLE 13:11
  • İKİNDİ 16:58
  • AKŞAM 20:03
  • YATSI 21:30