Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


BU SEÇİM VEBALİ BÜYÜK BİR SEÇİMDİR

BU SEÇİM VEBALİ BÜYÜK BİR SEÇİMDİR


Şimdiye kadar istikrar diyerek ülkeyi bu günkü duruma getirdiler. AKP kendi ideolojisi doğrultusunda politikaları uygulamak için. Milleti bazı şeylere alıştırdılar. Zaten kendileri de bunu söylemişlerdi. Alıştıra alıştıra yolumuza devem edeceğiz demişlerdi. Bugün geldiğimiz nokta ordu güçsüzleştirilmiş. Emniyet parçalanmış. Yargı bölünmüş güvenirliğini yitirmiş. Terör konusunda bitmek üzer olan terör dirilmiş. Ve örgütle masaya oturulmuş. Artık terörün istediği noktaya gelinmiş. Bunlar aşama aşama milleti alıştıra alıştıra bu noktaya gelinmiştir. Milli bayramlar erozyona uğratılmış. Sonra bir yeni Türkiye söylemi ortaya atılmış. Türk milliyetçiliğini ayaklarımızın altına aldık denilmiş. Türk milleti söylenmez olmuş. Bu millet benim milletim ibareleri kullanılmış. İktidarın birçok üst düzey yöneticileri tarafından Türk ırkı diye bir ırk yok denmiş. Tayyip Erdoğan başbakanlığı döneminde tek adamlığını kendi gurubuna kabul ettirmiş. Kurumlar devletin kurumu olmaktan çıkarılmış AKP'nin Kurumu haline getirilmiş. Düşüne biliyor musunuz? Bir vali Diyarbakır Kürdistan'ın başşehri der hale gelinmiş. Bu valiye ses çıkaran var mı? Yok. Neden? Çünkü milleti alıştırıyorlar. Şimdi artık iş geldi. Hani eroinmanların altım vuruş dedikleri olay var ya. Şimdi iktidarda olayları altın vuruşu yapma noktasına getirmiştir.

Şimdi altın vuruşu yapmak için 400 milletvekili istiyorlar. Osmanlının küllerinde var edilen. Türkiye cumhuriyeti devletinin yeni Türkiye de ismi değiştirilecek İslam devleti olacak. Cumhuriyete el Fatiha okunacak. Bunun sinyalleri Tayyip Erdoğan'ın akılı akilleri tarafından dile getirilmişti. İzmir gurubundan olan bir akil cumhuriyet yanlış kurulmuştur. Biz cumhuriyeti kaldırıp yerine yenisini kuracağız” demişti. Bu seçimlerin veballi olmasından birisi cumhuriyetin kaldırılmasıdır. AKP'ye verilen her oy cumhuriyetin kaldırılmasına verilecek oydur. Verenler vebale ortak olacaklardır.

Şimdiye kadar Atatürk'ün itibarsızlaştırılması için çabalandı. Devamlı cumhuriyet dönemi kötülendi. Atatürk ismi çok yerlerden kaldırıldı. Andımız neden kaldırıldı? Andımızın kaldırılmasına nasıl kılıf bulmuşlardı. Irkçılık içeriyor” demişlerdi. Anayasa mahkemesi andımızın ırkçılık içermediğini karara bağladı. Sebep ne idi? Andımız da Türk ve Atatürk isminin geçmesi idi. Çünkü Türk kelimesinin kaldırılması iktidarın gönlünde yatan aslandı. Atatürk'ü kötülemek için ellerinden geleni yaptılar. Atatürk'ü koruma kanunu rafa kaldırıldı. Mehmet Ali Şahin bir kişiye birisini zorla sevdiremezsiniz. Peygamberi koruma kanunu var mıdır? Atatürk'ü koruma kanunu olsun. Atatürk de eleştirilmelidir” demişti. Ondan sonra Atatürk'e saldıran saldırana, faşistti diyen mi arasın. Ayyaş diyen mi ararsın. Diktatördü diyen mi arasın. Anıt kabri kaldıracağız diyen mi arasın. Beton Mustafa diyen mi arasın. 10 Kasımda sap gibi duruyorlar diye hem Atatürk'ü aşağılamak. Hem de saygı duruşunda Atatürk'e saygı gösterenlere saygısızlık yapanlar olmuştur. Dünyanın itibarına mahzar olumuş bir devlet adamını biz itibarsızlaştırmaya çalışıyoruz. İşte bu seçim Atatürk isminin yok edilmesi açısından da veballi bir seçimdir.

Ülkenin bölünmesi de gündeme gelecektir. Çünkü iktidar milleti alıştıra alıştıra belli bir noktaya getirmiştir. Eskiden Öcalan'a sayın denilmiyordu. Posterleri asılmıyordu. PKK paçavraları asılmıyordu. Bunları tek tek kaldırdılar. Asker ve polisin gözleri önünde ellerinde paçavraları ve Öcalan posterleri ile resmigeçit yapıyorlar.  Doğuda cadde ve sokaklarını posterlerle ve paçavraları ile süslüyorlar. Belediye binalarının isimleri tabelalar da Kürtçe yazıldı. İsteklerinin çoğunu aldılar. Artık bütün hazırlıklarını yaptılar bir Kürdistan'ın ilan edilmesi kaldı. AKP'nin istediği 400 milletvekili işte bunun için isteniyor. Çıkarılan kanunların bazıları sırf bunun için çıkarıldı. Seçim bunun için veballidir. AKP'ye verilen her oy Kürdistan'ın kurulması için verilmiş olacaktır.

Gelelim Türk meselesine: Bu ülkede yaşayan nüfusun % 70'şi Türk'tür. Bu % 70 hiç sayılacak. % 30'za feda edilecek. Daha yakın zamanda başbakan yardımcılarından birisi Türk ırkı yok edilecek. Avrupa İnsan Hakları mahkemesi (AİHM) emir verdi” diyor. Anayasaya Türk kelimesini koymayacaklarını seçim beyannamelerine koydular. İstedikleri milletvekili sayısına ulaştıklarında artık Türküm demek ve Türkçülük yapmak suç olacak. Benim Türklüğümden vazgeçmem mümkün değildir. Kaderimiz de bu yaştan sonra hapis yatmak varsa yatarız. Bunun vebalde AKP'ye oy verenlere ait olacaktır. Bu vebale ortak oldukları gibi ben Türküm diyemeyecekler ve Türkçülük yapamayacaklar. % 30'un Tahakkümü altında olacaklardır. Saygılarımla.                                                                           

Türkoğlu Türk olarak doğdum. Türkoğlu Türk olarak yaşadım. Türkoğlu Türk olarak öleceğim.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! 12 – 05 – 2015 Mustafa KOÇAL

    

 

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Balıkesir

26.04.2024

  • İMSAK 04:35
  • GÜNEŞ 06:08
  • ÖĞLE 13:11
  • İKİNDİ 16:58
  • AKŞAM 20:04
  • YATSI 21:31