Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


BU SEÇİM ÇOK ŞEYİ DEĞİŞTİRDİ

BU SEÇİM ÇOK ŞEYİ DEĞİŞTİRDİ


Bu seçimin neticesi çok şeyi alt üst etti. İktidarı 2023 hedefini unutmaya mecbur bırakıldı. Şayet seçimin neticesi tam tersi olsaydı? Şeriat ilan edilecekti. Bu kanıya nereden vardın diyebilirsiniz? 2023 hedefinde bu konular vardı. İktidarın mitinglerinde şeriat istiyoruz sloganları atılıyordu. Hiç kimsenin sesi çıkmıyordu. O mitinglerde birileri cumhuriyete ve Atatürk’e dokunmayın deseydi ne olurdu? Hemen gözaltına alınırdı. İşte bu seçim neticesi cumhuriyeti kurtardı. 

Kendini beğenmiş tiplerinde dersleri verildi. Soylu seçim için bir odaya giriyor. Orada oturan bayana beni görünce neden ayağa kalmadın diyor. Pes artık kendinizi kral ‘mı sanıyorsunuz? Bayanda ben hakimim diyor. Böyle kendini beğenmiş kişilerden devlet adamı olmaz. Cumhurbaşkanı ülkeyi bu durumdan yine biz çıkaracağız diyor. Hangi durumda siz çıkaracaksınız? Milli servet diye bir şey kalmadı.

 Elinize ne geçti ise sattınız. Sattığınız milli servetleri gerimi alacaksınız? Türkiye’yi pazarlıyorum. Bizim için verilecek para önemlidir. Her şeyi pazarlar satarız. Parayı veren düdüğü çalar diyen siz değil misiniz? Demokrasi bizim için bir amaç değil bir araçtır. Amacımıza ulaşana kadar demokrasiye bağlıyız diyen siz değil misiniz? Türkiye’yi bir din ve şeriat devlet haline getirmek için mücadele edeceğiz diyen siz değil misiniz? Pekiyi bu ülkeyi 2002 de aldığınız duruma getirebilecek misiniz? 

2002 de bu ülken kendi kendine yetebilen 7 ülkeden biri idi. Bugün ise dışarıya avuç açan ülke durumuna geldik. Bu günlerde İsrail ile ilişkiler eleştiriliyor. İsrail ile ilişkileri neden kesmiyorsunuz? İsrail cumhurbaşkanımıza üstün başarı madalyası vermiştir. Bu madalyanın bir hatırı vardır. Kürecik radar üssü sırf İsrail’i koruma amaçlı olarak kurulmuş bir radar üssüdür. Bu üssün kuruluşu çok tantanalı oldu.

 Sözde NATO üssü olacaktı. Bu üssün komutanı Türk olacaktı. Çünkü Türkiye bu radar üssü kurulurken karşı çıktı. Karşı çıkan iktidar değildi. Millet karşı çıktı. İktidarın bu üs için hiç sesi çıkmadı. Şimdi ülkemizdeki siyasiler bu üssün kapatılmasını istiyor. İsteyen Yeniden refah partisinin genel başkanı Fatih Erbakan. Ben bu başkanı tebrik ediyorum. Kürecik radar üssünün kapatılmasını isteyen tek siyasetçi. Çünkü bu üs İsrail’i koruma amaçlı bir radar üssüdür.  

Türkiye olarak İsrail’e boyun eğdik. Genetiği değiştirilmiş organizmayı (GDO)ülkemize sokan İsrail’dir. İktidarımız bu GDO tohumun ülkemize sokmak için. Yerli tohumu yasaklamıştır. Ülkemizde kanser hastalığının artmasının tek sebebi bu GDO’lu tohumun ülkemize sokulmasıdır. Ben bu tohum ülkeye sokulduğunda bu tohumu inceledim. Maalesef kanser hastalığını tetikleyen bu tohum olmuştur. Bu tohumun içersin de böcekleri kendisine çeken bir koku yayılıyor.

 Bu böcekleri öldürecek ilacı da İsrail veriyor. İşte bu ilacın içerisinde ki madde kanseri tetikleyen maddedir.  Nereden nereye geldik. İsrail ile ilişkilerimiz çok iyi idi. Onun için İsrail üstün başarı madalyasını cumhurbaşkanımıza verilmiştir. Ticari ilişkilerimiz çok iyi idi. GDO’lu tohum onun için ülkemize sokulmuştur. İktidar bu ülkeyi bu durumdan çıkaracağız diyor. Bu duruma getiren siz değil miydiniz? Ülkeyi yöneten sizdiniz. Demek ki ülkeyi bu duruma getirdiğinizi itiraf etmiş oluyorsunuz.  Buda bir erdemliktir. Hayırlı olsun. Saygılarımla. 

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! NE MUTLU CUMHURİYETÇİYİM DİYENLERE! NE MUTLU ATATÜRKÇÜYÜM DİYENELERE! 

                                                   Mustafa KOÇAL  15- 04 -2024 

  • BIST 100

    10082,80%1,69
  • DOLAR

    32,38% -0,16
  • EURO

    34,77% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2435,84% -0,11
  • Ç. ALTIN

    3907,21% -1,74
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Balıkesir

29.04.2024

  • İMSAK 04:20
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 13:06
  • İKİNDİ 16:56
  • AKŞAM 20:05
  • YATSI 21:37