Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


BU BASKI NEDİR?

BU BASKI NEDİR?


Türküm, doğruyum, çalışkanım.

İlkem, küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak, yurdumu, milletimi özümden çok sevmektir.

Ülküm; yükselmek, ileri gitmektir. Ey büyük Atatürk! Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim.

Varlığım Türk varlığına armağan olsun.

Vatandaş bakanların birisini protesto etmek için Atatürk ile ilgili bir kelime söylese korumalar hemen tepesine biniyor. Yaka paça ya gözaltına alıyor. Ya da salondan dışarı atıyor. Atatürk’ün askerleriyiz diyenler. Atatürk’ün izindeyiz diyenler. Korumaların ve polislerin şiddetine maruz kalıyor. Hem Atatürk’e hakaret ediyorlar. Hem de yaka paça gözaltına almaya çalıştıklarına hakaret ediyorlar. Son günlerde bu olaylar çok arttı. Gaziantep, İzmir ve İstanbul da Atatürk’e sevgisini gösterenler gözaltına alındı. Fenerbahçe - Fethiye spor maçına Fethiye sporlu 11 futbolcu her biri bir harfin yazılı olduğu forma ile sahaya çıkarak. Y-Ü-C-E-A-T-A-T-Ü-R-K yüce Atatürk yazdılar. Fenerbahçe stadını dolduran seyirciler tarafından büyük alkış aldılar. Sen misin bunu yapan? Hemen futbol federasyonu iktidara yaranmak için Fethiye sporu disiplin kuruna sevk etti. Futbol federasyonuna tepkiler yağmur gibi yağmaya başladı. Vatandaş Fethiye spora ceza verin. O cezayı biz ödeyeceğiz dedi.

 Futbol federasyonu siyasi amaçla yapılan Rabia işaretini görmüyor. Sahaya geçmiş olsun başbakanımız diye pankart ile sahaya çıkan kulübe bir şey söylemiyor. Yüce Atatürk formasına ceza verilmesini istiyor. Beyler sizler bu gün orada oturuyorsanız bunu Atatürk’e borçlu olduğunuzu unutmayın. Federasyon bu Fethiye spora ceza verecekti. Milletin baskısından korktular. Ne kadar Atatürk’ü itibarsızlaştırmaya çalışılırsa çalışırsınlar. Millet o kadar Atatürk’ e bağlanıyor.

Galatasaray –Juventus maçında seyirci yüce Atatürk pankartı açtı. Başka bir maçta seyirciler Fethiye sporun sahada sergilediğini onlarda türbinde yaptılar. Şimdi futbol federasyonu sahalarda bu olayları önlemek için seyircilere maçlarımı yasaklayacak? Fethiye sporun yaptığına federasyon ses çıkarmasaydı. Bu olaylar sahalara bu kadar yayılmazdı. Denizli ve Bursa da arabalarına Atatürk posteri yapıştırdılar diye. Denizlide vatandaşın baskısından dolayı ceza yazamadılar. Bursa da ki şoföre ceza yazdılar. Nedir bu vatandaşın üzerindeki Atatürk baskısı? Keşan da AKP ayıbını Atatürk posteri ile örtmeye çalışmış. Reklam panolarına Keşan MHP teşkilatı “Kürdistan’a hoş geldiniz başbakanım” diye pankartlar asmışlar. AKP bu pankartların üzerine Atatürk posterleri ile kapatmış. Kürdistan ayıplarını Atatürk posterleri ile kapatmaya çalışmışlar. Kürdistan kelimesinden rahatsız oluyorsanız? Kürdistan’ı telaffuz eden başbakandır. Bu Kürdistan kelimesi 2014 bütçesinin meclise sunuş belgesi içersinde nasıl geldi? Bütçeyi meclise getiren AKP olduğuna göre bütçe komisyonundan nasıl geçti de meclise geldi. Bunun yüzünden mecliste yumruklar konuştu.

Her fırsatta vatandaşa baskı yapılıyor. Gezi parkı olayları ile ilgili savcılığın hazırladığı iddianame hazırlanıp mahkemeye gönderilmiş. İpe sapa gelmeyen iddialar var. Fakat en dikkat çekici iddia, ibadethane kirletilmiştir sözcüğüdür. O camide yapılan müdahale ile beklide birkaç can kurtarılmıştır. İktidar defalarca camide içki içildi iddiasın da bulundu. Hatta “elimizde görüntüler var” dediler. Müezzine baskı yaptılar. Müezzin “ben din adamıyım. Yalan söyleyemem. İçki içildiğini görmedim” dedi. Müezzin ve imam o camiden alınıp başka bir yere gönderildi. Geçen gün iktidar yanlısı bir gazete camiye bira kutularının sonradan konduğunu itiraf etti. İçki içtiler iddiası tutmayınca şimdi. İbadethaneyi kirletmişlerdir, iddiası iddianameye girmiş. TC’nin kaldırılmasını unutulmuş gibi, amma değil. Sessiz sedasız birer ikişer ziraat bankalarından siliniyor.

Bu millet Atatürk konusunda, cumhuriyet konusunda ve Türk kelimesinin kaldırılma konusunda kesinlikle taviz vermeyecektir. Defalarca yazdım yazmaya da devam edeceğim. Bir ırkı yok etmeye çalışmak. Başka bir ırkın öne çıkarılmasıdır. İyi güzel de bir ırkı yok etmek istiyorsunuz da. Bu ırkın yerine hangi ırkı koyacaksınız onu söyleyin. Bu ülkenin % 75’şi Türk ırkıdır. Türkiye cumhuriyetinin kurulmasında kuruculuk görevinde bulunmuşlardır. Ulu önder Atatürk cumhuriyet kurulduktan sonra “en büyük servetim ve iftiharım Türk olmaktır” demiştir. Atatürk’ten korkmayın Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti devletinin tepesinde oturuyorsunuz. Baskı ile çeşitli entrikalarla cumhuriyeti ve Türklüğü yok etmeye muktedir olamayacaklardır. Saygılarımla.

Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti! Yaşasın Atatürk milliyetçiliği! Yaşasın Türk milleti! Yaşasın Atatürk sevdalıları!

  NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!  

11 – 12 – 2013 Mustafa KOÇAL

 

 

 

  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli

Balıkesir

28.03.2024

  • İMSAK 05:27
  • GÜNEŞ 06:52
  • ÖĞLE 13:19
  • İKİNDİ 16:49
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 20:54