Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


BU DA BENİM ANAYASA TASLAĞIM

BU DA BENİM ANAYASA TASLAĞIM


-Cumhur´un Başı Erdoğan ?Anayasa´yı İhlal Suçundan? yargılanmadan, kimse Anayasayı ihlal ettin diye yargılanamaz.

-Erdoğan-Gül-Davutoğlu-Arınç-Çelik, FETÖ´ne ?Yardım ve Yataklıktan? yargılanmadan, kimse FETÖ´cü diye yargılanamaz.

-Kurtulmuş Numan ve Soylu Süleyman, Erdoğan´a ?Basın Yoluyla Hakaret? suçundan yargılanmadan, kimse Erdoğan´a hakaret etti diye yargılanamaz.

-Zafer Çağlayan-Muammer Güler-Erdoğan Bayraktar-Egemen Bağış ?Yolsuzluk-Hırsızlık-Rüşvet? suçlarından yargılanmadan, kimse bu suçlardan yargılanamaz.

? ?Çözüm Süreci? ve ?Akil İnsanlar? denen ihanet süresince, Güneydoğu Anadolu bölgemizi PKK´nın hakimiyetine terk eden, İl ve İlçelerimize kilometrelerce barikat ve tünel kazılmasına göz yuman, bu yüzden yüzlerce güvenlik görevlisinin ölümüne sebep olan, dönemin Genelkurmay Başkanı-MİT Müsteşarı-Emniyet Genel Müdürü ve onlara kanunsuz emir veren siyasetçiler yargılanmadan, hiç kimse PKK´ya yardım ve yataklık suçundan yargılanamaz.

-IŞİD terör örgütünün İstanbul-Ankara-Gaziantep-Adıyaman illerinde yoğun olarak örgütlenmesine, militanların otobüslerle Suriye´ye gönderilmelerine göz yuman dönemin Genelkurmay Başkanı-MİT Müsteşarı- Emniyet Genel Müdürü ve onlara kanunsuz emir veren siyasetçiler yargılanmadan, hiç kimse IŞİD terörüne destek oldu diye yargılanamaz.

-El Kaide-IŞİD-El Nusra elemanlarının Gaziantep´te devletin hastanelerinde bedavadan tedavi edilmelerine ve tekrar Suriye´ye gönderilmelerine izin veren Vali ve Emniyet Müdürleri yargılanmadan, hiç kimse IŞİD terörüne destek olmaktan yargılanamaz.

-Bilal Erdoğan- Serhat Albayrak-Erkan Yıldırım gibi siyasetçi çocuklarının
?Nüfuz Kullanarak zenginleşmek? suçlarından yargılanmadan, fırından ekmek çalan hiç kimse ?Hırsızlık? suçundan yargılanamaz.

? ?Anayasa´dan lâiklik ilkesi çıkarılmalıdır? diyen TBMM Başkanı, Cumhuriyetin Kurucularına ?İki Ayyaş? diyen Erdoğan, Büyük Atatürk´e ağır hakaretlerde bulunan fesli şarlatan yargılanmadan, hiç kimse ?Devlet Büyüklerine? hakaret etti diye yargılanamaz.

-İnsanları Allah ile aldatan, onlarca koruma ile zırhlı son model otolarda gezen, saray benzeri malikanelerde oturan ve devlete tek kuruş vergi vermeyen sahtekâr seccade şeytanları yargılanmadan, inanmış hiçbir Müslüman yargılanamaz.

-Başbakan Yardımcısı Arınç´ın ?Ankara´yı Parsel parsel FETÖ´ne sattı? dediği
İ. Melih Gökçek, onun ortağı TOBB Başkanı ve FETÖ´nün ?Kadir Abisi? FETÖ´ye yardım ve yataklık yapmak suçundan yargılanmadan, hiç kimse bu suçla yargılanamaz.

-Elindeki basın kuruluşlarını iktidarın emrine veren yalaka basın patronlarının tüm servetleri, Aziz şehitlerimizin yakınlarına destek olması şartıyla, Mehmetçik Vakfına devredilir.

Anayasa´nın son maddesi;
-Kim ki devlet görevi sebebiyle zenginleşir, fabrika-arazi-televizyon-gazete ve mal-mülk sahibi olmuş ise, mallarının ve yurt içi-yurt dışı paralarının tümü ellerinden alınır ve Türk Milletinin hazinesine teslim edilir?

Eyy Erdoğan ve AKP;
Sizde yürek varsa, yukarıdaki suçları işlemediğinizden eminseniz, hadi sunun bu teklifi Türk Milletine!
Bakın hangi oy oranı ile kabul edilecek?

Sağlık ve başarı dileklerimle 16 Kasım 2016
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9027,88%2,51
  • DOLAR

    32,31% 0,19
  • EURO

    35,08% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2278,69% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli

Balıkesir

28.03.2024

  • İMSAK 05:27
  • GÜNEŞ 06:52
  • ÖĞLE 13:19
  • İKİNDİ 16:49
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 20:54