Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


BÖCEKLER YESİN SİZİ

BÖCEKLER YESİN SİZİ


“Koyun can derdinde, kasap et derdinde” , “Ben ne derim, tamburam ne çalar” , “Ben derim Çanakkale boğazı, o der yandı popomun ağzı.”

Milletin derdi ile uğraşıp, halletmek yerine kendi derdinin peşine düşen siyaset bezirgânları için benzeri deyişleri sıralamak mümkün.

Başbakan Erdoğan’ın bu aralar en büyük derdi, makam aracı ve ofisine böcekleri kimlerin koyduğudur. Varsa yoksa böcek, böcek, böcek…
Hay böcekler yesin sizi. Sizin arabanıza ve ofisinize böcekleri ancak ve ancak sizin arabanıza binebilen, elini-kolunu sallayarak ofisinize girebilenler koymuştur.
İzmir’den kalkıp, yanınıza gelip, binlerce polisten oluşan koruma duvarlarını aşıp, ben mi koyacağım yani? Sümeyye’ye sorun, Bilal’e sorun.
Siz dışardayken arabanızı kullananlar onlar, ofisinizde misafir ağırlayan onlar, Valilere-Belediye Başkanlarına talimat verenler onlar, işadamları ile
akçeli-Vakıflı işlere girenler onlar. Sıfırlayan onlar, villaları alanlar onlar.
Gidin onlara sorun.

Gelmiş geçmiş Başbakanlar içinde, en safı-kandırılmaya en uygun olanı Erdoğan’dır. Bunu kendisi söylüyor; “Çok safmışız, kandırdılar bizi” diyen ve sürekli tekrarlayan o dur!
Cemaat kandırmış, Obama kandırmış, Koruma Polisleri kandırmış, Abdullah Gül kandırmış. Kandıran kandırana.

Erdoğan Böceklerle ve kimin koyduğu ile uğraşırken, bakın çevresinde neler oluyor?
-Kerkük Türkmenleri Lideri, akşam televizyon yayınında feryat ediyor; “Kurtarın bizi, Allah rızası için bize yardım edin, bizi öldürüyorlar” diye ağlıyor.
AKP Hükümetinden duyan-işiten var mı? Yok…
-Başkonsolosumuz ve 49 vatandaşımız günlerdir IŞİD terör örgütünün elinde esir. Dışişleri Bakan Yardımcısı denen kişi “Onlar, tutsak değil, alıkonuyorlar” diye saçmaladı. AKP Hükümeti ve Erdoğan, elleriyle teslim ettikleri Konsolosluk mensuplarını “tereyağdan kıl çeker gibi almaya” çalıştıklarını söylüyor.
Bu arada İsrail, kaçırılan 3 genç için 200’den fazla Hamas militanın tutukladı. Ortalığın altını üstüne getiriyor. Devlet olmanın gereğini yapıyor!
-Konsolosluk çalışanları kurtarılmadan Türk İşçileri de kaçırıldı. Bunlar için ne yapılıyor? Hiçbir şey…
-Irak’ta yatırım yapan işadamlarımız ve onların yatırımları IŞİD denen canilerin insafına bırakıldı. Ne yapıyorsunuz diyen var mı? Yok…
-IŞİD’in amcasının oğlu EL-NUSRA, AKP Hükümeti tarafından terör örgütleri listesinden çıkarıldı.
-PKK, Güneydoğu’da yol kesmeye-adam kaçırmaya devam ediyor. Asker ve Polisi yerinden kıpırdatmayan AKP Hükümeti ise, trene bakar gibi yangının bacayı sarmasını bekliyor.
-Türk Askeri üniforması giymiş beş-on tane genç, kışlada PKK marşı ile halay çekiyorlar, herkes seyrediyor. Özel Paşa da alkışlıyor değil mi? Aferin tombalak.

Değerli Okurlar;
Günlerdir konuşulan ve AKP-Erdoğan tarafından yalanlanmayan bir iddia var. IŞİD militanları, Başkonsolosumuzu ve görevlileri kaçırmak için, Türk toprağını çevirdiği zaman, Başkonsolosun, üzerinde “ne yapalım” diye yazan notu Başbakan Erdoğan’ın önüne konuyor.
Erdoğan; “Korkmasınlar, IŞİD bizim dostumuzdur” diyor!
Ayrıca Erdoğan, “Ben Başkonsolumuzla telefonda konuştum” dedi.
IŞİD, Erdoğan’ın dediği gibi onun dostu olmasa, elindeki esirleri Erdoğan ile konuşturur muydu?
Şimdi gördünüz mü, Erdoğan’ın gerçek yüzünü. IŞİD dostu bir Başbakan ve üstelik AKP’nin Cumhurbaşkanı Adayı…

AKP ve Erdoğan kafasıyla, Türkiye’nin yönetilmesinin artık mümkün olmadığını tüm dünya görmeye başladı. İnşallah Türk Milleti de görecek. Sonra hesap dönemi başlayacak. Neler olacak neler!
Küpleri üst üste dizseler, en alttakini çekseler, seyreyleyin siz gümbürtüyü…

Ya küplerin içindeki böcekler? Yakında onlar da çıkacak. Artık o böcekler kimi yer, göreceğiz…

Sağlık ve başarı dileklerimle 19 Haziran 2014
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,60% 0,27
  • EURO

    34,77% 0,34
  • GRAM ALTIN

    2410,39% -0,91
  • Ç. ALTIN

    3997,01% -1,87
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli

Balıkesir

23.04.2024

  • İMSAK 04:40
  • GÜNEŞ 06:13
  • ÖĞLE 13:12
  • İKİNDİ 16:58
  • AKŞAM 20:01
  • YATSI 21:27