Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


BAYRAM TELEFONU

BAYRAM TELEFONU


Bayram Ziyareti, Bayram Tebriği, Bayram Şekeri gibi geleneksel adetlerimize
son zamanlarda bir de “Bayram Telefonu” eklendi.

Yılın 364 günü birbirine hakaret eden, kavgada bile söylenmeyecek sözleri
TV canlı yayınlarında birbirine söyleyen, birbirlerinin onurlarını şereflerini yerden yere vuran, Türk Devletinin Kurucularına en ağır hakaretleri etmekten utanmayan bazı parti Genel Başkanları telefonla görüşürler!

Dünkü gazetelerde CHP Genel Başkanı Özel’in hangi Genel Başkanları aradığını okuduk. Sayın Özel, önce CB Erdoğan’ı, 1921 Anayasasını Türk Milletine dayatacak olan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u,
YRP’Lİ Fatih Erbakan’ı (Adnan Oktar’ın cengaveri), DEM’İN 2 Eş Genel Başkanını, MHP Bahçeli’yi, İYİ M. Akşener’i, Sinan Oğan’ı CB Adayı yapan CHP’nin İçişleri Bakanı Adayı Özdağ’ı, SP’Lİ Karamollaoğlu’nu (Sivas Katliamındaki Belediye Başkanı), BBP’Lİ Destici’yi, DEVA’LI Babacan’ı, GP’Lİ Davutoğlu’nu, TİP’Lİ Baş’ı, DP’Lİ Uysal’ı, MP’Lİ İnce’yi, BTP’Lİ Baş’ı, DSP’Lİ Aksakal’ı, EMEK’Lİ Seyit Aslan’ı aramış ve karşılıklı bayramlaşmışlar…

Sen ne yaptın Serdaroğlu derseniz, ben iki Sayın Genel Başkanla bayramlaştım. AP Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz ve Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır! Bu iki Genel Başkan da, Ankara’da Mansur Yavaş’ı,
İstanbul’da İmamoğlu’nu desteklediler ve yüzbinlerce oyu buraya yönlendirdiler! Bunlar arandı mı? Aranmadı!
Çünkü bu iki Genel Başkan da ATATÜRK’ü sever ve sayarlar. Atatürk’e, onun muhterem annesine küfretmezler, edenle de selamı keserler.
Niye aransınlar ki?

Aziz Türk Milleti;
Bayramda küsler barışır, ıslak mendil güneşte kuruyana kadar küs kalabilirsiniz, sonra hemen barışın, kuralını biliyoruz. Kişisel olaylarda bu kural elbette ki geçerlidir. Kimse kimseyle küs kalmasın, herkes barışsın.
Bu konu da hiç sıkıntı yok!

Fakat ülke yönetimi demek olan siyaset, ilkeli “DOĞRU DURUŞ” ister.
Anadolu’da bir deyiş vardır; “Tüküreyim o baş’a ki, o baş yüzünden bin baş ağrımıyorsa!”
Atatürk, silah arkadaşları, Kurtuluş Savaşımızı nasıl kazandı sanıyorsunuz?
Cumhuriyet’e, Türk Devletine, Bağımsızlığımıza karşı çıkan herkesle barışarak mı?

Bu ülkede yani son TÜRK DEVLETİNDE, kuruluş değerlerimize, Cumhuriyetin temellerine, Atatürk İlke ve Devrimlerine, Bağımsızlığımıza, Laik Sosyal Hukuk Devletine karşı çıkan ve bunları yıkmak için yapılan her ihanete çanak tutan hainlerle barışılmaz! Resmi görev dışında görüşülmez!

Kişi, Büyük Önder Atatürk’e “AYYAŞ” diyecek, Atamızın anasına “Kahpe, Genelevde çalışmıştır” diye en ağır hakaret ve iftiraları atacak, bunları yapanlar devletin sofrasında benim vergilerimden kesilen para ile misafir edilecek, zıkkımlanacaklar, sen de sözde(!) Atatürkçü olarak, onları telefonda arayarak bayramlaşacaksın ha!
Kişi ağır hakaret içeren sözleri yüzünden Türk Milletinden özür dilemiş mi? Doğruyu görmüş mü? Hala aynı fikirde mi? Niye bunlarla bayramlaşılsın ki?

Kişi, Anayasamızın değiştirilemez maddelerine kökten karşı ise, Türkiye’de bir “Din Devleti” kurulması için çalışıyor, insanları “Domuz Bağı” ile öldürüp;
evini bahçesine gömüyor ve üzerine beton atıp, bir de öldürdükleri kişilerin üzerinde namaz kılıyorsa, üstelik cezaevlerinde bir tane bile katilleri kalmamışsa, Türk Ordusunun Kahraman Komutanları, ancak tabutla cezaevinden çıkabiliyorsa, bu yezitler ile neden bayramlaşılsın ki?

Kişi, cahil insanların kışkırtılmasını planlıyor, çıkan ayaklanmada 35 canın yanarak ölmesine sebep oluyor ve Yargıda katilleri savunuyorsa, bu yobazlarla niçin bayramlaşılsın ki?

Bu ülkenin mülkü olan Ege Adalarını göz göre göre Yunan’a peşkeş çekiyor,
hırsızlık yapıyor, kirli parasını yurtdışına kaçırıyor ve Türk Milletinin hakkı olan milyarlarca doları Ortadoğu’nun itine, uğursuzuna, teröristine harcıyor ve “Daha 15 Milyon Sığınmacı Getireceğim” diyorsa, Allah Rızası için söyleyin; Bu vatan hainleri Türk Düşmanlarıyla neden bayramlaşılsın ki?

Bu dönemde Vatanımızda, örtülü bir savaş veriyoruz. Bu savaşı Atatürkçüler
Cumhuriyetçiler, Demokratlar ve Ulus Devlet-Üniter Yapı taraftarları kazanmak istiyorlarsa, ATATÜRK gibi davranmak zorundadırlar.
Başı ayrı, kıçı ayrı yerde oynayan fikirsizlerle değil.
DOĞRU Parti bu savaşın gönüllü Kuvvacılarının toplandığı yerdir. Bilesiniz!

Sağlık ve başarı dileklerimle 12 Nisan 2024
Rifat Serdaroğlu
DOĞRU Parti Genel Başkanı

  • BIST 100

    10082,80%1,69
  • DOLAR

    32,38% -0,16
  • EURO

    34,77% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2435,84% -0,11
  • Ç. ALTIN

    3907,21% -1,74
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Balıkesir

29.04.2024

  • İMSAK 04:20
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 13:06
  • İKİNDİ 16:56
  • AKŞAM 20:05
  • YATSI 21:37