Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


BAŞÖRTÜLÜ ÇIPLAKLAR

BAŞÖRTÜLÜ ÇIPLAKLAR


Başbakan Erdoğan, sağ yanına “Şeriat” isteyenleri- El Kaide’yi-El Nusra’yı-Müslüman Kardeşler Örgütünü- Hizbullah’ı ve Hamas’ı aldı.
Sol yanına ise Kürtçü-Bölücü-Marksist Leninist PKK Narko Terör örgütünü aldı.


Bunlara şirin görünmek, desteklerini almak uğruna, “Türkiye Cumhuriyetinin” Üniter yapısından, lâiklik ilkesinden ve sosyal hukuk devleti anlayışından bilerek ve planlayarak çok ağır ödünler verdi.
Başbakan Erdoğan ve ekibinin, “Yüce Divanda” yargılanmalarını gerektiren en önemli sebeplerden biri de budur.

Erdoğan’ın Başbakanlık uçağından yazarlarını hiç ayırmadığı, yurt içi-yurt dışı tüm gezilerine beraberinde götürdüğü, eleştirilere rağmen elinden düşürmediği, desteklediği bir gazete var. Akit Gazetesi, yani Başbakan’ın en sevdiği-beğendiği gazete! Gezi direnişçilerine çok ağır hakaretler eden Akit Yazarı Mustafa Durdu, şunları yazdı;
“Dinsizlere yaranmak için el pençe divan duran namazsız dindarlar(!) şimdi de ortaokulda başörtüsü olmaz, diye terane tutuyorlar. Neymiş? Ortaokuldakiler çocukmuş! Bilimsel verilere göre, Türkiye’de kız çocuklar için baliğ olma yaşı azami 11-13 aralığıdır. Bu da Ortaokul çağına tesadüf ediyor. Dolayısıyla ortaokulda örtü bal gibi olur. Örtünmek ortaokul ile başlamalıdır. Müslümanları Allah’ın yasaları bağlar. Örtünmenin diğer bir tezahürü de mecbur kalmadıkça kadınların erkekler içinde bulunmamasıdır. Dolayısıyla kızların okulları da ayrı olmalıdır.


Bir hükümet mensubu, toplumun çarşafa hoş bakmayacağını söylemiş.
Bu haber yalan değilse büyük bir gaftır. Kur’an’da Nur 31’ de örtü emredilir, Ahzab 59’ da örtünün nasıl olacağı ifade edilir.
Hanımların örtünmesi gereken örtü “Cilbab’dır.” Cilbab’ın sözlüklerdeki karşılığı ise; Çarşaf-ihram-Baştan Aşağı Örtünülen tek parça elbisedir.
Kur’an’da başörtüsü yok, diyenlere şunu demek lâzım;
Doğrudur, Kur’an’da başörtüsü değil, çarşaf vardır. Günümüzde namaz kılmayan İslamcıların en büyük eseri, sokaklarda dolaşan başörtülü çıplaklardır. Tesettürü değil de hep başörtüsünü gündeme aldılar, tesettürü sadece başörtüsü olarak kabul ettiler.
Sonuç ortada; Başları kapalı, altları açık, dar kot pantolonlu tesettürsüz başörtülüler…”

Başbakan Erdoğan’ın gazetesindeki bu yazıyı okuduktan sonra, El-Nusra militanlarının insanları nasıl canlı-canlı kestiklerini düşünün. 12-13 yaşındaki kız çocuklarının bu militanlara, mollalar tarafından seks kölesi olarak gönderildiklerini hatırlayın. Hizbullah militanlarının, insanları domuz bağı ile bağlayıp, ensesinden kestiklerini, üzerlerine beton attıktan sonra, o betonda yıllarca namaz kılmalarını da lütfen unutmayın.

İşte Başbakan Erdoğan’ın sağ yanında tuttuğu, örtülü ödenekten para ve silah verdiği has adamları bunlardır. Erdoğan bunlara laf söyletmez, bir dediklerini iki etmez.

Bugün Erdoğan’ın sağ yanındaki adamlarını yazdık. Yarın sol yanındaki adamlarını yazacağız.
Yazıyı bağlarken Akit Yazarı Mustafa Durdu’nun sorduğu soruyu Cumhurbaşkanı ve Başbakana soralım;
Sayın Eşleriniz sıkmabaş denilen “Türban” kullanıyorlar, fakat çarşaf giymiyorlar.


Sizlerin bu konuda ne düşündüğünüzü lütfen Türk Milleti ile paylaşır mısınız?

Sağlık ve başarı dileklerimle 17 Ekim 2013
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,32% 0,22
  • EURO

    35,05% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2306,14% 1,27
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli

Balıkesir

29.03.2024

  • İMSAK 05:26
  • GÜNEŞ 06:50
  • ÖĞLE 13:18
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 20:55