Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


BARZANİ NANKÖRLÜK YAPIYOR

BARZANİ NANKÖRLÜK YAPIYOR


Bir zamanlar yüksek makamda birisi ile görüşebilmek için. Çalmadık kapı bırakmıyordu. Siyasetçilerle zaten görüşemiyordu. Ordu mensupları ile görüşüyordu. Oda yüzbaşı seviyesinde olanlarla görüşüyordu. Size istediğiniz yardımı yaparım diye vaatte bulunuyordu. Şimdi biti canlandı. Aslan kesiliyor. Barzani´n sülalesi Kürtleri kışkırtan ve isyana teşvik eden tarikattan geliyor.

Türkiye de çıkartılan Kürt isyanlarının hepsinde. Barzani´n sülalesinin olduğu iddiaları var. Kürtleri kendi emellerine alet ediyor. Suriye olayları başladığında, PKK´nın kolu olan PYD ismi az duyulan bir örgüttü. PYD Suriye olayı başlayınca IŞİD da karşı bölgesini savunmak için. Militan artırımına gitti. Öcalan hemen Barzani ye PYD ye 15 bin militan göndermesini istedi. Barzani kısa zamanda istenilen militanları PYD ye gönderdi. Sonra PYD ile IŞİD arasında Kobani´yi istila etme savaşı başladı. PYD ye yardım gerekiyordu. Barzani hemen imdatlarına yetişti.

Peşmergelerini Suriye ye gönderme kararı aldı. Peşmergenin Kobani ye ulaşacağı en emniyetli yol Türkiye idi. Türk hükümeti Türkiye topraklarında Peşmergenin geçmesine izin verdi. Bir ülkenin sınırları içersinden silahlı bir gücün başka bir ülkeye geçmesine izin verilmesi mümkün değildir. Bildiğim kadarı ile Birleşmiş milletlerinin aldığı bir karardı. Buna rağmen bütün harp gereçleri ve mühimmatları ile sınırlarımız içersinden geçmesine izin verildi. Barzani Peşmergelerini´n sınırlarımız içerisinden emniyetle geçmelerini. Türk ordusu sağladı.

Bu olay hem PYD ye hem de terör örgütlerinin hamisi olan Barzani ye yapılmış bir yardım ve iyiliktir. Hem PYD hem de Barzani bu olayları unutup. Türkiye ye nankörlük yapmışlardır. Hani derler ya besle kargayı oyusun gözünü sözü buraya cuk diye oturuyor. Ahmet davutoğluda başbakan iken nankör kelimesini IŞİD için kullanmıştı. Bende hem Barzani hem de PYD için kullanıyorum. Barzani´ye silahlı müdahaleden önce ekonomik yaptırımlar uygulanmalıdır. Adam çakal! Referanduma karşı olan ülkelerin garantörlük vermelerini istiyor. Öyle bir iki ülkenin garantörlüğünü de kabul etmeyeceğini açıkça söylüyor.

Türkiye olarak silahlı müdahale den önce ekonomik yaptırım uygulamak en akılcı yol olur. Sınır kapılarını kapatıp Petro boru hattının vanasını kapatmak en uygun yoldur. Şimdiye kadar iktidar Barzani ye hep yüz verdi. Barzani´yi bu duruma getirdi. Daha önceleri Barzani yalvarıyordu ne isterseniz yaparım. Yardımcıda olurum diye yalvaran Barzani şimdi aslan kesiliyor. Bizler ve sanayicilerimiz pahalı elektrik kullanırken. Barzani ye ucuz elektrik veriliyordu. Barzani için Türkiye seninler gurur duyuyor diye pof pof´ladığınız. Barzani şimdi sözünüzü bile dinlemiyor. Alın size, gurur duyduğunuz adamın yaptıklarını.

Türkiye ye geldiğinde. Hava limanlarında devlet başkanı gibi karşılayıp Kürdistan bayrağı astırdığınız kişinin yaptığını görün. Kürdistan bayrağı asılmasını eleştirenlere başbakanın verdiği cevap, ?tutturmuşlar bir bayrak gidiyor. Ne var bunda?? Diyordu. Gördünüz mü ne oldu? Evet, oyu almak için. Adamı devlet başkanı gibi karşılarsanız? Olacağı budur.  Milli güvenlik kurulu toplanacak inşallah ülkemiz için hayırlı olacak bir karar alınır. Ben silahlı müdahaleye karşıyım. Çünkü ordumuz çok yıpratıldı. Milletimizin şehit acısına dayanacak gücü kalmadı. Güç gösterisinden önce ekonomik yaptırım uygulanması en makul yol olduğunu düşünüyorum.

Suriye ye askerin sokulmasın istemedik. Ordu Suriye ye sokuldu bir sürü şehit verdik. Öldürmeyi meslek edinmiş gözü dönmüş terör örgütlerinde. Savaş kuralları da işlemez. Kadın, erkek, yaşlı, genç, çocuk onlar için önem taşımaz. Öldürsünler de ne olursa olsun. Bu gözü dönmüş kan ile beslenen bu şerefsiz, Allahsız, kitapsızlara karşı dikkatli olmamız gerekir. Onun içi önce ekonomi yaptırımların olmasını düşünüyorum. Allah ülkemiz için en hayırlısını versin. Ülkemizi kem gözlerden korusun. Allah ordumuza güç kuvvet versin. Her türlü kazadan beladan korusun. Canımızı yakanlara Allah bin beterini versin. Canımızı yakanlara yardım eden. Yataklın eden kim varsa Allah belalarını versin. Bütün temennim güvenlik kurulunda ülkemiz için hayırlı olacak kararın çıkmasıdır. Saygılarımla.

Türkiye laiktir laik kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere!  Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu laikim diyenlere! Ne mutlu Türk milliyetçisiyim diyenlere!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! 21-09- 2017 Mustafa KOÇAL

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,06
  • EURO

    34,73% -0,68
  • GRAM ALTIN

    2434,79% -0,04
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Balıkesir

27.04.2024

  • İMSAK 04:23
  • GÜNEŞ 06:00
  • ÖĞLE 13:07
  • İKİNDİ 16:56
  • AKŞAM 20:03
  • YATSI 21:34