Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


ATATÜRKÜN ASKERLERİYİZ

ATATÜRKÜN ASKERLERİYİZ


Türküm, doğruyum, çalışkanım.

İlkem, küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak, yurdumu, milletimi özümden çok sevmektir.

Ülküm, yükselmek, ileri gitmektir. Ey büyük Atatürk! Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim.

Varlığım Türk varlığına armağan olsun.

Atatürk’ün askerleriyiz! Bu söylemden neden rahatsız olunduğuna bir türlü aklım ermiyor. Bu ordu Osmanlıdan kalan bir ordu değildir. Türkiye cumhuriyeti ordusudur bu orduyu da Atatürk kurmuştur. Türkiye cumhuriyetinin başında da Türkiye kelimesi bulunan futbol federasyonu (TFF). Fenerbahçe kulübüne bir maç seyircisiz oynama cezası vermiş. Fenerbahçe seyircisi maçlarda o kadar küfür etmiş ki. Türkiye Futbol Federasyonu o kadar kızmış ki bir maç seyircisiz oynama cezası vermiş. Sayın Fenerbahçeliler durun durun bu adam ne diyor? Diye hemen bana yüklemeyin.  Sakin olun! Bir insanın ne ise fikri odur zikri. Bazı kişiler vardır. O kadar korkarlar ki. Onları korkutan olay daima gözünün önüne gelir. Korktukları ses devamlı kulaklarında çınlar. Federasyon iktidardan o kadar korkmuş ki. Fenerbahçe seyircisi ne tezahüratı yapmış. Atatürk’ün askerleriyiz tezahüratı yapmış. Federasyon “eyvah yandın şimdi. Benim rahatımı bozacaklar” diye iktidara yaranmak için FB’ ye ceza vermiş. Ya beyler Fenerbahçe seyircisi aslını ortaya koymuş. Bu seyirciler Atatürk’ün kurduğu orduda askerliklerini yapmışlar. Her Türk vatandaşının görevleri arsında askerlik yapmak yok mu?  Bu askerlik görevini yapan herkes o orduyu kuranın askerleridir. Federasyon ceza sebebini de Atatürk’ün askerleriyiz tezahüratından dolayı verdiğini de ceza belgesine yazmış. Acaba bunlar askerlik yaptılar mı? Bende 22 sene orduda görev yaptım. Atatürk’ün kurduğu orduda görev yapmaktan da gurur duyuyorum. Bende Atatürk’ün askeriyim!

Fenerbahçe seyircisini candan kutluyorum. Bunlar Türk milletini daha anlayamamışlar. Bu millet Türklüğü ile gurur duyar. Askerlik yapmış olmaktan gurur duyar. Atatürkçü olmaktan gurur duyar. Atatürk ‘e saygı ve sevgi duymaktan büyük haz duyarlar. Atatürk ile ilgili şiirleri okumaktan gururlanırlar. Atatürkçülük bu milletin onurudur, gurudur.

Yasaklara karşı bu milletin alerjisi vardır. Yasaklarla bu milleti Atatürk sevgisinden vazgeçiremezsiniz.

Bu ülke Türk milletine Atatürk’ün emanetidir. Bugün bu ülkede özgürce yaşayabiliyorsak bunu Atatürk’e borçlu olduğumuzun bilincindeyiz. Bu ülkede Atatürk sevgisi ile yaşayacağız. Bunu hiçbir güç yok edemeyecektir. Bu ülkede şimdiye kadar Atatürk’ü sevenlerde, sevmeyenlerde birlikte yaşadı. Neden milletin arasına nifak sokulmaya çalışılıyor. Bunu anlamakta zorluk çekiyorum. Hiç kimse karnından konuşarak bu milleti Atatürkçüler, Atatürkçü olmayanlar diye ayrımcılık yapmaya kalkışmasın. Zaten bazı şeylerin kaldırılmasını içimize sindiremiyoruz. Daha fazla bu milletin üzerinde oyun oynanmasın. Andımızın kime zararı vardı? Neden kaldırdınız? Terör örgütü istemediği için değil mi? Irkçılık içeriyordu dediniz. Senelerdir ırkçılık içermiyordu da şimdi mi ırkçılık içeriklik oldu? Anayasa mahkemesi andımızın ırkçılık içermediğine karar verdi. Andımızın içersinde Türk kelimesi ve Atatürk ismi geçtiği içindir. Kaldıranlar akıllıda! Biz aptal mıyız? TC neden kaldırılmak istendi. Atatürk’e ait ne varsa yok etmeye çalışılıyor.

Atatürk’le birlikte Türk milleti de yok edilmeye çalışılıyor. Hiç birisini yok ettirmeyeceğiz. Bu ülke sahipsiz değildir. Sayın Süleyman Demirel’in bir sözü vardı. “Türk devletini biriler yıksa dahi beyaz Türkler gelir. Türk devletini yeniden kurarlar” demişti. O zaman bunun anlamını anlayamamıştık. Meğer bugünleri o zaman görmüş. Şimdi gayet iyi anladık. Atatürk’ün askerleriyiz tezahüratına dahi ceza verilir duruma gelindi ise gerisini siz düşünün artık. İleride olacakları şimdiden kestirmek için müneccim olmaya gerek yok. Hedeflenen 2023 senesinden sonra Atatürk kelimesi yasaklanır. Türküm demek yasaklanır. Onun için bugünlerden o günleri görerek oy kullanmamız gerekiyor. Keşke demek kimseyi haklı çıkarmaz. Yine söylüyorum! Ben Atatürk’ün askeriyim! Atatürk’ün askeri olmaktan da gurur duyuyorum. Ben aslımı inkâr etmiyorum. Atatürk’ün askerleyiz diyenlerden rahatsız olanlar. O Atatürk’ün askerleri olmasaydı bugün o mecliste oturanlar orada oturamazdı. Saygılarımla.

Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti! Yaşasın Atatürk milliyetçiliği! Yaşasın Türk milleti! Yaşasın Atatürk’ün askerleri! Yaşasın Atatürk sevdalılar!

Ülkenin ve çocuklarınızın geleceğini düşünerek oyunuzu kullanın.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! 04 -03 – 2014 Mustafa KOÇAL

  

 

 

 

  • BIST 100

    9679,80%-1,37
  • DOLAR

    32,42% 0,04
  • EURO

    34,43% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2486,70% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Balıkesir

16.04.2024

  • İMSAK 04:53
  • GÜNEŞ 06:22
  • ÖĞLE 13:13
  • İKİNDİ 16:56
  • AKŞAM 19:54
  • YATSI 21:18