Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


ANLAT BİNALİ

ANLAT BİNALİ


Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Bacanağı(Var mı bilmiyorum!) İzmir Büyükşehir Belediyesince yapılacak çok büyük meblağlı bir ihalenin bir gün öncesi polis kameraları tarafından, ihaleye girecek işadamından demet-demet dövizleri çantaya doldururken kayda alınsa ve bu görüntüleri tüm Türkiye seyretse, sen bu olay için ne derdin?
Anlat Binali anlat. Ama tane-tane anlat, çok heyecanlı oluyor?

Cumhuriyet Savcısının talimatıyla, ihaleye fesat karıştıranlar-avantacılar- rüşvetçiler gözaltına alınıp, görevli mahkeme tarafından tutuklandıkları halde, Aziz Kocaoğlu’nun Bacanağı önceden uyarıldığı için suçlular gibi kanundan kaçarsa, sen bu olay için ne derdin?
Anlat Binali anlat. Ama tane-tane anlat, çok heyecanlı oluyor?

Bacanağının saklandığı 4 gün boyunca, Aziz Kocaoğlu gerekli düzenlemeleri yapsa, örneğin Adalet Bakanlığı Müsteşarı İzmir Başsavcısını iki kez arayıp “Ya bu işi düzelt, ya da başına geleceklere razı ol” dese, daha sonra Aziz Kocaoğlu’nun Bacanağı teslim olsa ve görevli mahkeme beklenmeyip, nöbetçi mahkeme tarafından gece vakti ansızın salıverilse, sen bu olay için ne derdin?
Anlat Binali anlat. Ama tane-tane anlat, çok heyecanlı oluyor?

İzmir Cumhuriyet Başsavcısı, Adalet Bakanlığının yeni Müsteşarının kendisini tehdit edip, Anayasamızın 138. Maddesini çiğnediği konuşmasını bir tutanağa bağlasa ve bu tutanak Erdoğan tarafından TBMM de okunsa, buna rağmen Aziz Kocaoğlu, Başsavcıyı sürdürse, sen bu olay için ne derdin?
Anlat Binali anlat. Ama tane-tane anlat, çok heyecanlı oluyor?

Bak Binaliciğim;
Seni bilmem ama eğer Aziz Kocaoğlu, yukarıda yazılanları yapsa ve yüzü hiç kızarmadan, hiçbir şey olmamış gibi aday olsaydı, görevi bittiği halde hala devletin korumalarını-araçlarını-gücünü kullanmaya devam etseydi ben ne derdim, onu söyleyeyim;
Eyy Başkan Adayı, sen ne utanmaz-sıkılmaz bir insansın yahu. Sen Bacanağına gerekli güvenceyi vermemiş olsan, adamcağız senin sorumlu olduğun Başkanlıkta ihale bağlamaya cesaret edebilir miydi?
Bacanağın, sana rağmen ve senin bilgin dışında böyle bir hırsızlık yapsa, sen onu kurtarmak için bu kadar çalışır mıydın? Sevsinler senin hukuk devletini de, namus anlayışını da..

Sen Gel Rifat
Son habere göre Erdoğan’ın “Akil İnsanları” Türkiye’yi bir daha dolaşacaklar.
Bu kez yolsuzluk ve hırsızlıkların yalan olduğunu, paralel yapıyı-paralel devleti anlatıp, patronları Tayyip Abilerini parlatacaklar. Çok iyi olur. Erdoğan’ın böyle bir desteğe gerçekten ihtiyacı var. Erdoğan’ın kendi adamları tam film gibiler. Akım derken, b.kum diyorlar. Toplayayım derken dağıtıyorlar.
Erdoğan bu duruma çok üzülüyor, bu yüzden Bülent Abisine bile konuşma yasağı getirdi.
Merak ettiğim husus Akil İnsanlar, operasyonlarda yakalanan kutuları-kasaları-paraları nerelerine sığdıracaklar? Yargıç-Savcı-Polis tayinlerini, baskıları nasıl anlatacaklar!

Adaşım Rifat,
Bu defa İzmir’e sen gel. Bana paralel devleti sen anlat. Zafer Çağlayan+ Sinan Aygün+ İ. Melih Gökçek ile olan ilişkilerini bana anlat. TOBB paralarını Tayyip Abin için nasıl harcadığını da bana sen anlat. Fethullah Gülen ile olan yakınlığını, ziyaretlerini ve gizli ilişkilerinizi anlat. Yapıldığı iddia edilen yolsuzlukların kodlarını bana iyice bir anlat lütfen. Gelirken Halim Mete’yi ve Orhan Gencebay’ı da getir. Maksat sohbet olsun. Kadir’i sakın getirme, artık ona kimse inanmıyor. Deniz kıyısında her zaman gittiğin meyhanede otururuz. Orhan Baba söyler biz dinleriz. Tamam mı adaşım!
Sen gel ve “Ampulden” aldığın ışıkla, beni aydınlat. Bana Tayyip sevgini anlat, bana sevmeyi anlat. Anlat ki, içimiz açılsın be cesur yürek Rifat!…

Sağlık ve başarı dileklerimle 23 Ocak 2014
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,60% 0,27
  • EURO

    34,77% 0,34
  • GRAM ALTIN

    2410,39% -0,91
  • Ç. ALTIN

    3997,01% -1,87
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli

Balıkesir

23.04.2024

  • İMSAK 04:40
  • GÜNEŞ 06:13
  • ÖĞLE 13:12
  • İKİNDİ 16:58
  • AKŞAM 20:01
  • YATSI 21:27