Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


ALLAH SİZİ KAHREDECEK

ALLAH SİZİ KAHREDECEK


Ahlak, insanlık, utanma duygusu bu kadar tefessüh etmiş olabilir mi?
Ömrümde böyle rezil bir resim görmedim.

Sırtında kalpazanlık dâhil bir sürü dosya bulunan, yolsuzluk-hırsızlık-rüşvet suçlamalarıyla dört Bakanı zorunlu olarak istifa etmiş, servetinin hesabını Türk Milletinden sakladığını sanan, partisi “Lâiklik karşıtı eylemlerin odağı olduğu” gerekçesiyle Anayasa Mahkemesi tarafından mahkûm edilmiş, ihale verdiği uyanıklardan aldığı avantalarla haram havuzu oluşturup medya sahibi olan, oğlu bir defada 100 Milyon Dolar bağış alabilecek bir vakıf sahibi olmuş Erdoğan ve eşi, yanlarına aldıkları ve kendilerine “Sanatçı” diyen bir takım zavallılarla beşuş bir çehre ile objektiflere poz veriyorlardı…
Sırıtanların en önünde ise, Filistin Lideri Mahmud Abbas duruyordu!

Bakın bunlar sırıtırlarken dünyada ve Türkiye’de neler oluyordu;
-Türkiye’nin Musul Başkonsolosu ve 80 kişilik ekibi, Erdoğan’ın beslediği IŞİD denen katil sürüsü tarafından esir alınmalarının 40’ ıncı gününde hala TC Devleti tarafından kurtarılmayı bekliyorlardı.

-İsrail, Gazze’de çocuklar öldürülmeye, ABD-Almanya liderleri İsrail’i desteklemeye devam ediyorlardı.

-Gazze’de öldürülen çocuklar için, içi boş-kimsenin dikkate almadığı tehditleri savuran Erdoğan, Türkiye’de binlerce çocuğun-yaşlının-kadının ölümünden sorumlu katil Öcalan ile kucaklaşıyordu.

-Hakkâri’ nin Yüksekova İlçesinde, sivil giyimli olarak yolda yürüyen bir uzman çavuş, terör örgütü destekçileri tarafından önce dövüldü, sonra vuruldu ve boş bir çuval gibi polis aracının önüne atıldı.
Sivil giyimli bir TÜRK ASKERİNE DAHİ TAHAMMÜL EDEMEYEN bu itler için, Erdoğan ve hükümeti “Demokratik Açılım” yaptıklarını söyleyerek, bölücülere destek veriyordu.
Genelkurmay Başkanlığı makamını Başbakan Erdoğan’a kiralayan Necdet Özel ise, olayları trene bakar gibi seyretmeye devam ediyordu.

Kim ki;
-Azerbaycan’ın Karabağ bölgesinde Azeri çocuklarını acımadan katleden ve şanlı Türk Bayrağını, Soykırım anıtı önünde yere serip paspas yapanlara sınır kapısını açmaya çalışıyorsa!
-Kerkük-Musul-Tuzhurmatu’ da, Türkmen çocukları canice öldürülürken, Türkmenler yerlerinden-yurtlarından sürülürken sadece SEYREDEN ve bu alçaklıkları yapan Peşmerge Başı Barzani’yi “Onur Konuğu” diye çağırıp, “Türkiye Seninle Gurur Duyuyor” diye bağırtıyorsa!
-Türk çocukların öldüren, uyuşturucu ile zehirleyen, en son olarak da “Bonzai” denen zehiri Türk gençlerine veren PKK Terör Örgütünü muhatap alıyor ve onları Türk Devleti ile müzakere edecek hale getiriyorsa, Allah onların tamamını kahretsin.

Bu alçaklıkları yapanların, onlara destek olanların, hırsızlıklarına ortak olanların, üç- beş kuruşluk menfaat uğruna vatanın satılmasına göz yuman Kamu Görevlilerinin hepsinin sonu ibretlik olacaktır.

Az kaldı, 10 Ağustos 2014 inşallah, hesap sorma döneminin başladığı tarih olacaktır.

Sağlık ve başarı dileklerimle 22 Temmuz 2014
Rifat Serdaroğlu

Urungu Ulgar
22.07.2014 18:52:33
Eline saglik,dileklerine tamamen katiliyor ve insallah diyorum..Allah`in izniyle bunlar yaptiklarinin tamaminin esabini vereceklerdir.Hesptan kacis olmaz.

  • BIST 100

    9753,27%0,32
  • DOLAR

    32,54% 0,04
  • EURO

    34,98% 0,55
  • GRAM ALTIN

    2427,84% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3994,55% 0,00
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli

Balıkesir

25.04.2024

  • İMSAK 04:37
  • GÜNEŞ 06:10
  • ÖĞLE 13:11
  • İKİNDİ 16:58
  • AKŞAM 20:03
  • YATSI 21:30