Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


AKP´NİN ADAYI ÖZHASEKİDEN AÇIKLAMA

AKP´NİN ADAYI ÖZHASEKİDEN AÇIKLAMA


AKP´nin Ankara büyük şehir belediye başkanı adayı Özhaseki FETÖ konusunda açıklama yaptı. Bize okul yapıyoruz çocukları okutuyoruz? dediler. ?Bizde bunu masumane bir istek olarak gördük. Arsa verdik. Ben kayseri de arsa falan vermiş değilim. Müslüman olduğumuzdan bu masumane teklifi kabul ettik. ?Böyle bir teklifi, Özal ve Demirel de kabul ederdi? dedi. Belki kabul ederlerdi? Fakat Özhasekinin unuttuğu en önemli bir olay var.

AKP gibi Feytullah Gülen ile birlik olup. Orduya kumpas kurulmasına müsaade etmezlerdi. İyi niyetle okul yapmasını ve talebe yetiştirmesini masumane bir istek olarak kabul edildi diyelim. Ergenekon davaları savcı Zekeriya Öz tarafında açıldığı zaman savcıya sen ne yapıyorsun neden denilmedi? Savcıya hemen zırhlı araba ve koruma neden verildi?

AKP mahkemeye neden müdahil oldu? Bu mahkemeye karşı çıkanlara ülke bağırsaklarını temizliyor diye cevap verildi? Mahkemelere gizil tanıklar neden iktidar tarafından bulundu? O zamanın başbakanı ben bu davaların savcısıyım diye neden dedi? Okul yaptırması ve talebe yetiştirmelerini masumane bir istek olarak kabul edildi de? Bularda mı masumane bir istek olarak kabul edildi? Ben iktidarın cemaat ile bu kumpas olayına inanmıyordum.

Ne zaman AKP milletvekili Orduya kumpas kuruldu dedi. O zaman benimde kanaatim değişti. Olayları birleştirince müşterek hareket edildiği kanaatine vardım. Şimdi Özhaseki kendilerini masum göstermeye çabalıyor. Ve o istekleri Özal ve Demirel de kabul ederdi diyerek kendilerini masum olduğunu anlatmaya çalışıyor. Özal olsun Demirel olsun orduya yapılacak böyle bir kumpası kesinlikler kabul etmezlerdi. Hele ordu komutanlarının ve emekli olmuş genelkurmay başkanının tutuklanmasını kesinlikler kabul etmezlerdi.

Ve savcıyı derhal görevden alırlardı. Bırakın müdahil olmalarını gizlik tanık bulmalarını savcı görevden alınırdı. Hakkında soruşturma açılırdı. Özal ve Demirel olsaydı kozmik odanın kapısını bile göremezlerdi. Ordunun itibar kaybetmesine kesinlikle müsaade etmezlerdi. İkisinin de ruhları şad mekânları cennet olsun. Demirel´e ordu darbe yapmış olmasına rağmen orduya karşı tavır almamıştır. Camiden, kışladan ve okullardan siyaseti devamlı uzak tutmuştur. Orduya bizim milli ordumuz demiştir.  Özhaseki kendilerini masun gösterme çabasındadır.

Amma başkalarını bu olaya karıştırarak masumiyetlerini kimseye kabul ettiremez. Yapılanların hepsi meydandadır. Belediye başkanı adayı Özhaseki kendisini masum göstermek için. Ben arsa falan vermedim diyerek FETÖ konusunda kendisini temize çıkarmak istiyor. Hem de masumane isteklerde bulundular. Bizde makul karşıladık demesi kendisinin de bu işlerin içerisinde olduğunu itiraf etmiş oluyor. Öbür taraftan da böyle bir teklif karşısında Özal da Demirel de kabul ederdi diyerek AKP´yi kurtarmaya çalışıyor. Tayyip Erdoğan´ın ?bizi kandırdılar.

Allah ve milletim biz af etsin? dediğini unutmuş olmalı. Biz masumuz demeye getiriyor. Ankara seçmenine benim FETÖ ile ilgim yok bunu bilesiniz demek istiyor. Fakat kendi söylemi ile de itiraf ettiğinin farkında değil. Ankara da Mansur Yavaş şanslı durumda gözüküyor. Geçen seçimde allem ettiler gallem ettiler. Mansur Yavaşın elinden belediye başkanlığını aldılar. Ankara seçmeni bu seçimde geçen seçimin rövanşını alacaktır. Özhaseki ne kadar kendisini met etmeye gayret etse de. Anlatmaya çalıştığı olay onu kurtarmayacak. Bu benim iddiam değil Ankara´dan aldığım bilgilerdir. Sayın Özhaseki hayta olmayan Özal ve Demirel´i bu FETÖ işine karıştırmakla onların kemiklerini sızlatmıştır. Saygılarımla.

Türkiye laiktir, laik kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere! Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu laikim diyenlere! Ne mutlu Türk milliyetçisiyim diyenlere! Ne mutlu varlığım Türk varlığına armağan olsun diyenlere. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

                                                   22- 01 ? 2019 Mustafa KOÇAL

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,53% -0,03
  • EURO

    34,88% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2426,09% -0,15
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli

Balıkesir

24.04.2024

  • İMSAK 04:39
  • GÜNEŞ 06:11
  • ÖĞLE 13:12
  • İKİNDİ 16:58
  • AKŞAM 20:02
  • YATSI 21:29