Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


AKP TÜRKLERİ DENİZE DÖKECEK

Yunan aynı Yunan! Hiç değişmedi ki!


Kurtuluş Savaşımızın sonunda, Anadolu’da görülen son büyük mezalimi-katliamı-tecavüzü-hırsızlığı yapan Yunan Ordusu, 9 Eylül 1922’de Türk Ordusu tarafından denize dökülmüştü!

Yunan aynı Yunan! Hiç değişmedi ki!
Türk Milleti olarak dostluk elimizi ne kadar uzatsak, ne kadar yardım etmeye çalışsak, Avrupa Birliğinin şımarık çocuğu Yunanistan hep elimizi geri itti.
Önce, AKP sayesinde Türk Milletinin malı olan adaların üzerine oturdu.
Yetinmedi, Lozan’a ve devletlerarası hukuka aykırı olarak hepsini ağır silahlarla donattı!
Kime karşı? Kime olacak, bize karşı!

En son olarak da meczup bir Yunanlı Parlamenter, Avrupa Parlamentosunda “Türk Bayrağını” yaktı! Futbol maçlarında da Yunanlılar, Türk Bayrağını yakıyor!

Yunan ne yapsa yeridir. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti Devletini yöneten AKP Genel Başkanı kendisini Türk olarak görmediğini şu sözleriyle anlatmıştı;
“Bir gün babama sordum. Baba biz Laz mıyız, Türk müyüz diye? Babam dedi ki, Müslümanım de geç! Ayrıca 11 Ağustos 2004 tarihinde “Biz Batum’dan Rize’ye göç etmiş bir Gürcü ailesiyiz” demişti.

Yunan, adalarımızı istila edip silahlandırıyor, AKP Genel Başkanından tık yok!
AKP, Kıbrıs Annan planı oylamasında Yunanla beraber hareket ediyor.
Şimdi de Türk Milletinin onuru olan şanlı bayrağımız yakılıyor…

Gelelim yazının başlığına;
AKP bizleri nasıl denize dökecek?
AKP, İzmir’e çok eskiden beri gıcıktır. Çünkü İzmirliler yıllar öncesinden AKP’nin ihvan kafası ve Muaviye öğretisinden oluşan din devleti dolmasını hiç yutmadı. Her seçimde milyonlarca dolar para harcadılar, hep boylarının ölçüsünü aldılar. AKP’nin İzmir Kordonboyunda ki çimenlerdeki boyu, tam tamına iki seksen! Göbeği hep güneş görüyor, yenildikçe yeniden güreş istiyor.
Binali’yi koydu, tutmadı! Yırtık donlu bakanı koydu yine tutmadı!

Tutmayınca, bakın AKP nasıl bir plan yaptı;
Suudi Arabistan merkezli Albassam Group, “YENİ ÇEŞME” diye bir proje hazırladığını açıkladı. Urla ve Çeşme’deki “KUPON” arazileri bir gecede “acil kamulaştırma” kararıyla kamulaştıran AKP, o çok sevdiği Arapları Urla ve
Çeşme ‘ye yerleştirecek. Hatta Urla Belediye Başkanının FETÖ’cu diye hapse atılmasının arkasında bu Araplaştırma politikasının olduğu söyleniyor!
Daha önce de Karayolları 2. Bölgenin yatırım programında bulunmayan bu yere, tırların bile geçeceği genişlikte bir üst geçit yapılmıştı. Karayolları yetkililerine bu ne iş, diye sorduğumuzda, “hayvanların otoyolun üstünden geçebilmesi için yaptık” dediler! Yerseniz!

Bu bölgede Arapların yaptığı plana göre bölgede, bir havalimanı-bir kanal-marina-golf sahaları-eğlence alanları-lüks konutlar villalar, olacak.

“Türk Milletini” sevmeyen, “İbrahim Milletiyiz” veya “Ümmetiz” diyen AKP, ülkenin Güneydoğusuna ve Doğusuna Suriyelileri-Iraklıları-Afganlıları yerleştirdi. Karadeniz bölgesine de orta zengin Arapları oturttu. Şimdi de Ege’ye, çok zengin Arapları yerleştirecek. Zaten AKP Genel Başkanının Urla’da çok güzel bir körfeze sahip özel villaları var. Eh artık çok sevdiği Arap dostlarıyla beraber denize girerler.

Buralar böylesine kalabalık olunca, Araplar rahatsız olmasın diye bölge nüfusunu azaltmak için ne kadar Türk varsa hepimizi denize dökecekler!

Niyetleri bu! Yapabilirler mi? Nah yaparlar!
Burası İzmir, biz adamı aptal ederiz. Yaaa…

Sağlık ve başarı dileklerimle 31 Ocak 2018
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    8986,9%2,05
  • DOLAR

    32,32% 0,22
  • EURO

    35,05% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2282,87% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli

Balıkesir

28.03.2024

  • İMSAK 05:27
  • GÜNEŞ 06:52
  • ÖĞLE 13:19
  • İKİNDİ 16:49
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 20:54