Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


AKP 2023 HEDEFİNE ULAŞIRSA NE OLACAK?

AKP 2023 HEDEFİNE ULAŞIRSA NE OLACAK?


AKP’nin hedeflediği 2023 hedefine ulaşırsa ne olacak? Bu 2023 senesinin hedefi seneler önce programı yapılmış bir hedef. Bakın AKP’nin milletvekili Tülay Pabuççunun seneler önce bu hedefi gündeme getirmişti. Ne diyor? “Sözümün arkasındayım.

 İsteseniz de istemeseniz de bu filim gösterime girecektir demişti.” Cumhuriyet kurulurken yanlış kurulmuş. Biz yenisini kuracağız gibi söylemler başlamıştı. Cumhuriyete karşı bir husumetin olduğu artık. Gün yüzüne çıkmıştı. AKP’nin cumhuriyetle hiçbir zaman yıldızı barışmadı. Ne cumhuriyetle nede Atatürk’le nede Türklükle yıldızı barışmadı. 

Bu ülkede 60 milyon Türk varken. Türk ırkı diye bir ırk yok dediler. Ben inceledim Türk ırkı Nuh peygamberin soyunda geliyor. Torunlarında birini adı Türk handır. AKP’nin tüzüğünde Türk kelimesi yoktur. Biz bütün milliyetçiliği ayaklarımızın altına almış biz partiyiz. Bize Türkçülük içinde kimse gelmesin denilmiştir. Şimdi bu Mart’ta yapılacak seçimde. 

Şayet yüksek bir oy oranına ulaşılırsa hilafet rejimine geçilecektir. Bu seneler öncesinden hedefe konulmuştur.  Şimdi seneler önce hedefe konular 2023 senesini önemini anladınız mı? Hilafeti isteyen ve hilafete geçilmesini heyecanla bekleyen tarikatlar var.  Ülkenin geleceği insanı olumsuzluğa sevk ediyor. Çünkü ülkede çok acayip olaylar oluyor. 

Şimdi seçim yaklaştı. Suriye sınırında olaylar başlayacaktır. Bu terör örgütlerini şımartan iktidardır. Teröristlerin Ağa babası Barzani değil mi? Barzani’ye sığınan bir kaçağı istendiler. Barzani ne dedi? Benden adam mı istiyorsunuz? Bırakın adamı? Size bir Kürt kedisini bile vermem dedi. Siz bu Barzani’yi kongrenizde Türkiye seninle gurur duyuyor sloganı ile alkışlattınız. Ve sınırda hiçbir olay olamasın. 

Olayı siz kendiniz yaratırsınız. Sizin adamlarınız değil mi? Karşıya geçeriz iki roket atarız olayı çıkarız diyenler. Siz istediğiniz her şeyi yapmaya muktedirsiniz. Onun için yapamayacağınız bir olay yoktur. Suriye sınırını yolgeçen hanına çeviren siz değil misiniz? Türkiye güney sınırını emniyete almak için. Sınırda belli yerlere. Mayın döşenmiş. Bu mayınlı araziyi siz temizlemediniz mi? Termal kamereler vardı onları siz kaldırdınız. 

Bu Suriye’yi yöneten Esat ile dost olan iktidar değil miydi? Dostluğu nasıl bozuldunuz? O zamanın Amerika başkanı. Ben Suriye’nin başında Esat’ı istemiyorum. Bize yardımcı olun dediğinde. Bunu emir olarak algılayıp ayni gün Esat ile arayı bozan iktidar değil miydi?  Şam da Cuma namazı kılacağız diyen siz değil miydiniz? Bugün Suriye ile aramızın bozuk olmasının sebebi Amerika’dır. 

İktidar başkasına verir talkımı, kendisi yer salkımı. Türkiye’nin dış politikası çok başarısız.  Biz neler gördük. Bizden kimse adam alamaz diyenler. Papaz Buruna hapis idi. Cumhurbaşkanı Amerika ya gitti. Ayni gün papaz Buruna hapisten çıkarıldı özel uçakla Amerika ya gitti. Buna benzer Türk asıllı Alman vatandaşı gazeteci burada hapis idi. 

Binali Almanya ya gitti hemen gazeteci hapiste çıkarıldı. Uçakla Almanya ya gönderildi. Gazeteci ne olduğunu anlayamadım. Hapisten çıkardılar hava alanına götürdüler dedi. Böyle bir Acayip ülkedir Türkiye. Dış ülkelerin vatandaşlarına iyi davranırlar. 

Kendi vatandaşlarını hapse atmaktan sanki guru duyuyorlar gibi bir halleri var. AKP’li olursa karada havada ne olursa olsun hiçbir şey olmaz. Fakat muhalefetten birisi ise. Yedi bayram anası ağlar. Böyle bir ülkemiz var. Allah sonumuzu hayırlı etsin. Bindik bir alamet gidiyoruz kıyamet. Saygılarımla. 

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! NE MUTLU DEMOKRATIM DİYENE! NE MUTLU CUMHURİYETÇİYİM DİYENLERE! MUTLU ATATÜKÇÜYÜM  DİYENLERE! Mustafa KOÇAL  13 – 01 – 2024

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Balıkesir

27.04.2024

  • İMSAK 04:23
  • GÜNEŞ 06:00
  • ÖĞLE 13:07
  • İKİNDİ 16:56
  • AKŞAM 20:03
  • YATSI 21:34