Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


AB’YE GİRDİK, PKK’YI BİTİRDİK

AB’YE GİRDİK, PKK’YI BİTİRDİK


Hollywood yapımcıları, Universal Stüdyoları, Metro Goldwyn Mayer ve Yeşilçam yapımcıları, CB Kabinesinin yanında havasını alırlar, yaya kalırlar!
Bu Kabine kadar olmamışı olmuş, yapılmamışı yapılmış, ihaneti zafer, utancı kahramanlık, din istismarını Müslümanlık gibi gösterebilen, tüm işi algı operasyonu üretmek olan bir siyasi yapı görülmemiştir. Sanki Kabine değil de, film yapımcısı veya profesyonel görüntü çekim uzmanı gibi adamlar…

Unutanlar için hatırlatalım;
Tam da 29 Ekim 2004 tarihinde Türk Milleti Cumhuriyet Bayramını kutlarken, dönemin Başbakanı Erdoğan ve dönemin Dışişleri Bakanı Huber Apo,
Roma-Conservatori Sarayında, Türk ve İslam düşmanı-Haçlı seferlerine rehberlik etmiş Papa X. İnnocente’nin heykeli önünde, henüz AB Üyesi olmadığımız halde, AB Anayasa Taslağını Türkiye adına imzalıyorlardı!
17 Aralık 2004 tarihinde (17/25 hırsızlık-yolsuzluk-rüşvet olaylarından 9 yıl önce) Brüksel’de, AB’ye katılım müzakerelerinin başlatılması imza töreni yapılmıştı!
Erdoğan ve Gül, Ankara’ya dönüşlerinde Avrupa Kıtasının tamamını fethetmiş Fatihler gibi karşılanmışlardı. İ. Melih Gökçek organizasyonunda güpegündüz havai fişekler atılmış, 41 pare top patlatılmıştı. Bu olay Türk Milletine, AKP, Türkiye’yi AB’ ye soktu şeklinde anlatılmıştı!

Aradan yıllar geçmesine rağmen, ne AB ile müzakereler tamamlandı, ne de
AB yetkilileri bizi tam üye olarak alacaklarını söylediler. Aksine, Türkiye AB’ye alınmayacak beyanları açıkça ve yüksek sesle söylenmeye başladı. Bu günlerde CB Erdoğan’dan, AB ile ilgili bir söz duyuyor musunuz?
Duyamazsınız, çünkü bu aralar Türkiye yolunu şaşırmış ve AB yerine süratle Ortadoğu bataklığına yol almaktadır…

Şimdilerde AKP tarafından, yeni bir “Çözüm Süreci” sahnelenmeye başlayacak!
Senaryoya, Türk Milletine yutturacak son şeklini verip, karara bağlamak üzere
CB Erdoğan (Eşbaşkan sıfatıyla) ABD’ye davet edildi. Bunak Biden, son talimatlarını verecek!

Türk Milletinin bilmediği ne oldu da, PKK silah bırakacak?
PKK denen Narko-Terör örgütü, yaraladıkları-sakat bıraktıkları-şehit ettikleri ve katlettikleriyle birlikte 54 Bin insanımızın hayatını bitirdi. Gelecek nesillerimizin hakkı olan 400 Milyar Doları çaldı. Bu hainlikleri Türkiye’den toprak almadan Kürdistan Devletini kurmadan, silah bırakmak için mi yaptı?

Bu safsataya inanan ya çok saftır ya da PKK destekçisi vatan hainidir.
17/25 Hırsızlık-Yolsuzluk ve Rüşvet operasyonuna bakınca, aralarındaki konuşmaları dinleyince, bunların saf olmadıkları, uyanık oldukları anlaşılıyor.

Aziz Türk Milleti;
Bu cennet vatanda barışı-kardeşliği-birlikte yaşamayı-lokmamızı paylaşmayı en çok bizler isteriz. Ama bizim gibi düşünenler ne saftır, ne de hain!
Biz 300 yıl önce başımıza sarılan Kürtçülük belasını çok doğru kaynaklardan okumuş, incelemiş ve bölgeyi yıllarca karış-karış dolaşmış, insanlarımızla
yüz yüze konuşmuş kişileriz.
TC Devleti olarak, elindeki silahla askeri-polisi-bebeleri-kadınları-dedeleri katleden bu uyuşturucu kaçakçısı ve katiller sürüsünün elindeki silahı alıp, bunları Türk Adaletine teslim etmezseniz, PKK’lılar ellerindeki silahı size teslim etmez. Size verecekleri sadece o silahın mermisidir-mayındır-ölümdür…

İmralı Apo’sunun 10 maddelik listesini iyice inceleyin. Üzerlerine sürülmüş şekeri kazıyınca altından zehir çıktığını göreceksiniz. Devlet pratiğini, kanun yapma tekniğini bilen herkes görecektir ki bu talepler, bölünmeyi getirecek son adımdır.

Merak edilen şudur;
CHP, Kılıçdaroğlu döneminde olduğu gibi bu oyuna gelip, Türk Vatanının bölünmesine yol açacak “Çözüm Süreçlerine” EVET diyecek midir,
demeyecek midir? Şimdiden bir kez daha uyarıyoruz!
Takdir de, karar da Türk Milletinindir. Sonra kimse ağlamasın…

Sağlık ve başarı dileklerimle 08 Nisan 2024
Rifat Serdaroğlu
DOĞRU Parti Eş Genel Başkanı

  • BIST 100

    10082,80%1,69
  • DOLAR

    32,48% 0,18
  • EURO

    34,75% 0,15
  • GRAM ALTIN

    2441,94% 0,15
  • Ç. ALTIN

    3907,21% -1,74
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Balıkesir

30.04.2024

  • İMSAK 04:18
  • GÜNEŞ 05:56
  • ÖĞLE 13:06
  • İKİNDİ 16:57
  • AKŞAM 20:06
  • YATSI 21:38