ZORUNLU AÇIKLAMA

ZORUNLU AÇIKLAMA

BAŞ-TAŞ tan ZORUNLU AÇIKLAMA

                  KAMUOYUNA DUYURU

         Şehrimizde yayımlanan yerel İlk Haber Gazetesi, 18.12.2016 tarihli internet sitesinde ve de 19.12.2016 tarihli gazetede manşetten olmak üzere Şirketimiz Baş-Taş Ltd. Şti. ile kurucu ortakları Ahmet Baş, Hüseyin Baş aleyhinde Basın Ahlak Yasasına aykırı ve suç teşkil edecek iddialar ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Bandırma Belediyesi hakkında iftira kampanyası başlatılmıştır.

         Şirketimiz ortaklarını, katılmadığı toplantılara katılmış gibi göstermiş, yine Şirketimizin katıldığı ihalelerde Kamu görevlilerini asılsız olarak suçlanmıştır.

         O kadar ki Kütahya İl Emniyet Müdürlüğünce FETÖ operasyonunda yakalanan Ahmet Baş isimli suçluyu, Tavşanlı F Tipi Cezaevinde tutuklu bulunduğu halde isim benzerliğini göz ardı ederek Şirketimiz kurucusu Ahmet Baş olarak lanse etmiştir.

         19.12.2016 tarihli İlk Haber Gazetesinin manşetinde ve internet sayfasında yer alan iddialar haber olmaktan uzak, iftira olup Şirketimiz ve ortaklarının şeref ve haysiyetini zedeleyici, kişilik haklarına saldırı niteliğinde, gerçek dışı haberlerdir. Haber içerisinde yer alan fiiller ve benzetmeler içinde hiçbir zaman yer almadık. Bu duyurumuza kadar hakkımızda hiçbir soruşturma ve kovuşturma olmadığını, Şirketimizin faaliyetlerini Yasalar içinde sürdürdüğünü, yazı içeriği suç teşkil ettiğinden hukuki ve cezai yollara başvuracağımızı,

          Kamuoyuna arz ederiz. 19.12.2016           Saygılarımızla,                                                                                             Baş-Taş İnş. Ltd. Şti. Adına

                                                                          Ahmet Baş 



Anahtar Kelimeler: ZORUNLU AÇIKLAMA
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false