Zaman fukaralığında rakip tanımıyoruz

Zaman fukaralığında rakip tanımıyoruz

Bandırma-Gönen karayolu, Erdek kavşağında meydana gelen kazada 1 yaralı, milyonlarca lira maddi zarar meydana geldi.

Bilinen tanımı ile Bandırma-Gönen karayolu, Erdek kavşağı trafik ışıkları, Aynı zamanda Üniversite ve Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi kavşağı.

18 Ağustos 2022 saat 14.20 sularında meydana gelen trafik kazasında iki otomobil kavşakta ışık ihlali sonusu direksiyon hakimiyetlerini kaybederek iki ayrı tarafa çarpmak sureti ile meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Bandırma istikametinden gelip, Gönen istikametine gitmekte olan Mehmet Salih Baran (42) yönetimindeki 10 AAZ 975 plaka sayılı özel otomobil ile, Gönen istikametinden gelip Erdek istikametine dönmekte olan Mehmet Yıldıko idaresindeki 34 ELT 531 plaka sayılı özel otomobil kavşakta yaşanan ışık ihlali sonucu bir birlerine çarpmaktan son anda kurtuldular. Ancak daha sonra direksiyon hakimiyetleri kaybolan araçlar önlerine çıkan ilk tratuvara dindirmek zorunda kaldılar.

Kazada yaralanan 10 AAZ 975 plaka sayılı aracın sürücüsü Mehmet Salih Baran kazanın şiddeti ile başından ve ayağından yaralanmak sureti ile kaza yerine ulaşan sağlık ekipleri tarafından Bandırma Eğitim ve Araştırma hastanesinde tedavi altına alındı.

Görgü tanıkları kazanın Gönen istikametinden gelip, Erdek istikametine gitmekte olan 34 ELT 531 plaka sayılı otomobilin, doğru istikamet için yanan yeşil ışığı, Erdek yönüne dönmek için kullanması nedeniyle meydana geldiğini kaydettiler.

Mehmet Salih Baran'ın kullandığı 10 AAZ 975 plakalı otomobil, tretuvara çarpmak sureti ile sedece hasar almakla kalmayıp, sürtünme surati ile alev alarak bir süre yandığı görüldü.



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı