Yürekleri ağza getiren kaza

Yürekleri ağza getiren kaza

Bandırma Galatasaraylılar Derneği Başkanı, Birey dershanesi yöneticisi Hakan Yücel kalp krizi geçirdiği otomobilinde kazaya neden oldu.

Kaza bugün saat 18.00 sularında meydana geldi. Bandırma Galatasaraylılar Derneği başkanı ve Birey dersaneleri yöneticisi Matematik öğretmeni Hakan Yücel 10 HY 085 plaka sayılı özel aracı ile Paşabayır, Paşakent ve Paşakonak kavşağındaki trafik ışıklarından geçerek Mehmetçik caddesinde çarşı merkezine inerken, 115 sayılı Gülez Paşa sitesi önünde kalp krizi geçirdi.

Şuursuz kalan Yücel'in kullandığı 10 HY 085 plaka sayılı özel otomobil karşı yöden gelen İDO taksiye ait 10 T 2293 plaka sayılı ticari taksi ile 34 BSJ 144 plaka sayılı özel otomobile çarparak durdu.

Kazada her üç araçta büyük oranda maddi hasar meydana gelirken, kaza yerine ulaşan sağlık ekipleri direksiyon başında baygın kalan Hakan Yücel'e ulaşmakta zorlanınca itfaiyeden yardım istendi.

Aracın kapılarının açılması ardından yapılan ilk müdahalede kalp krizi geçirmiş olma ihtimali üzerinde duran sağlık ekipleri Başkan Hakan Yücel'i acil olarak Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sevk ettiler.

E.A. Hastanesinde nöbetçi hekim beyin cerrahı Dr. Haluk Erdem'in nezaretinde tüm ihtimallere karşı uyutulan Başkan Hakan Yücel, daha sonra yapılan açıklamada kritik sürecin atlatıldığı, her ihtimale karşı 24 saat müşahade altında bulunması gerektiği belirtildi.

Bandırma Galatasaraylılar derneği Başkanı Hakan Yücel, Bandırma Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti Bandırma İlçe, kadın kolları Başkanı Oya Yücel'in eşidir.



Selim Cemil Erdoğan
19.05.2021 16:16:13
Geçmiş olsun hocam daima yanınızdayız Başak Selim Gökçe Lara <3

Anahtar Kelimeler: Yürekleri getiren
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı