Yorgun kalp çarşıda durdu

Yorgun kalp çarşıda durdu

600 Evler`li Yaşar Dündar, çarşıda kalp krizi geçirerek vefat etti.

Bandırma çarşısı ilkkez böyle bir ölüme tanık oldu. Bugün saat 13.30 sularında Terziler caddesi ile, Şehit Süleymanbey caddesinin kesistiği köşede kalp krizi geçiren Yaşar Dündar vefat etti.

600 Evler mahallesi sakinlerinden son durak büfesi işletmecisi Yaşar Dündar(77) çarşıdaki bazı işleri nedeniyle Şehit Süleyman bey caddesinde yürürken, Terziler caddesi kavşağına geldiğinde aniden rahatsızlandı.

İlk müdahale vatandaşlardan gelen Yaşar Dündar, daha sonra olay yerine intikal eden 112 acil ekipleri tarafından yapılan müdahale ve kaldırıldığı hastanedeki kalp elektro şok müdahaleleri kalbi çalıştırmaya yetmedi.

600 Evler Ihamur sokak numara 50 de oturan Yaşar Dündar uzun yıllar aynı mahallede son durak büfesini işletmiş, bir dönemde geçici olarak Ziraatli köyünde imam olarak görevlendirilmişti.

Merhum Yaşar Dündar`ın adını taşıyan oğlu Yaşar Dündar uzun yıllar Bandırma`da Muhasebeci ve mali müşavirler odası ilçe temsilciliği görevinde bulunmuş ve geçtiğimiz yıllarda oda kalp rahatsızlığı sonucu hakkın rahmetine kavuşmuştu.



ismail erol
8.10.2013 11:44:42
Yaşar abi 600 evler camii cemaatimizden çok sevdiğimiz bir ağabeyimizdi.600 evler camii din görevlileri ve cemaati olarak çok üzgünüz.Güzel sesiyle ve kıraatıyla müezzinlik yapardı.Mekanın cennet olsun Yaşar abi

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı