Yönetimin bardağı taştı

Yönetimin bardağı taştı

Kupa maçı sonrası zehir zembelek açıklama yaptılar

Bandırmaspor Basın Sözcüsü Bilgen:

Bandırmaspor´u seven arkadaşlara sesleniyorum. Başarılı olmak birlik ve beraberlikten geçiyor. Şampiyonluk ta böyle geldi. Yalan yanlış haberlere kanmayın. Biz bu şehirde yaşayan insanlarız. Şeffafız, uzak değiliz. Büyük burunlu hiç değiliz.´´

Bandırmaspor Yönetim Kurulu Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından düzenlediği basın toplantısında maçların 17 Eylül Stadına alınması sürecinde yaşanan sıkıntıları anlattılar. Yönetim adına konuşan basın sözcüsü Bilgen Süngü Stadın lige hazırlanması süresinde kandırıldıklarına dikkati çekerek şunları dile getirdi:

/resimler/2016-9/22/1032510501628.jpg

"Hedef olarak Balıkesir maçını kendi sahamızda oynamayı seçtik ve her şeye rağmen oynadık. Bundan sonraki maçları kendi evimizde yani 17 Eylül Stadında oynayacak mıyız? Oynayacağız. Nasıl oynarız?  Kaymakamımız Sayın Tuncay Sonel, başkanımız yazılı güvenlik teminatı verdiler. Yönetici arkadaşımız çalışan personelimiz stat da yattılar. Bayram yapmadılar, tatile gitmediler usta getirdiler, vinç getirdiler. Bu statta Balıkesirspor maçı oynandı ise tamamen yönetim kurulumuzun gayreti ve özverisidir. Kaymakamımızın, belediye başkanımızın katkılarıyla olmuştur. Maddi giderleri tamamen bu yönetim kurulu karşılamıştır.´´

 Bandırmaspor yönetimi olarak, dimdik ayakta çözüm üreten, sonuca ulaşan hedefleri olan bir ekip olduklarını da bildiren Bilgen ?´ Hem de maddi destek olmadan bu işleri başardık. İsmail Ertekin hocamız bakanların ve milletvekillerin araya girmesine rağmen Bandırmaspor dedi. Ve takımın başında kaldı. TFF 1.Ligi´nde 15 tane il takımı ile yarışıyoruz. Bu takımların ayırdıkları ciddi bütçeler var. Bunların yani Eskişehir´in, Sivas´ın, Göztepe´nin, Balıkesir´in, Gaziantep Büyükşehir´in, Yeni Malatya´nın, bütçelerinin üçte bir bütçeyle takım kurduk. TFF 1.Lig´de tecrübe var. Kalite var. Mücadele var. Bizde bu mücadele de varız. Hem de sonuna kadar varız. Çünkü biz mücadeleyi seven, mücadeleden kaçmayan bir yönetimiz. Bandırmaspor´u seven arkadaşlara sesleniyorum. Başarılı olmak birlik ve beraberlikten geçiyor. Şampiyonluk ta böyle geldi. Yalan yanlış haberlere kanmayın. Biz bu şehirde yaşayan insanlarız. Şeffafız, uzak değiliz. Büyük burunlu hiç değiliz.´´ İfadesini kullandı.

Balıkesir maçı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Süngü, "Maça girmeyen bir kişi kalmayacak dedik, kalmadı. Taraftarlarımıza da teşekkürlerimizi iletiyoruz. On ikinci adamlık görevlerini layıkıyla yerine getirdiler. Balıkesir taraftarlarının provokatörlüklerine rağmen takımımızın itici gücü oldular. Böyle devam etsinler bu takım ileriki maçlarda puanlar almaya başlayacaktır. İnanı güvenin´´ dedi.

Kulüp Başkanı Elmastaş´ta 6 yıldır özlemi olan Bandırmaspor, Balıkesirspor maçının burada oynanması için İl Spor Müdürlüğü´nün yapmış olduğu ihalelerin yetişmeyeceğini anladığımızda ihale sonucunun Manisa maçından sonra alınacağını tahmin ettiklerini anlatarak şunları söyledi:

"Çabalarımızla bütün kapıları teknik olarak çalışır vaziyete getirdik. Şu anda eksik olan şey, tekrar 24 tane turnike, bilet satış gişeleri gelecek, 2 maç için yapmış olduğumuz bu büyük masraf iki maç sonra hepsi çöpe atılacak."dedi.

Elmastaş, gece maçın içinde görüş bildirirken Hava Üssü´nün stada yakın olması nedeniyle 17 Eylül stadında hiçbir zaman gece maçı oynanmayacağını bir kez daha yineledi. Ahmet PESEN



Anahtar Kelimeler: Yönetimin bardağı taştı
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli