Yol çalışması Sunullah'ı elektriksiz bıraktı

Yol çalışması Sunullah

Çanakkale çevre yolu üzerinde bulunan hava üssü ile AVM kavşağı alt geçitler arası yeni düzenleme yüksek gelirim hattını koparttı.

İhalesi Yazıcıoğlu firmasında alınan Bandırma -Çanakkale çevre yolu, Hava üssü ile AVM kavşaklarında yapılması planlanan alt geçitler ve bunlara bağlı yeni güzergah çalışmaları bugün başka bir aksaklığa neden oldu.

Eski SSK Hastanesi'nin Karadeniz, Trabzon ekmek fırını köşesinde bulunan enerji trafosunda,  yakın direnaj çalışması sonucu kablolar koptu. 

Sabah mesaisinde gerçekleşen kazı sonucu kopan trafo kabloları Sunullah Mahallesinin önemli bir bölümünde elektriklerin kesinmesine neden oldu.

UEDAŞ ekiplerinin müdahalesi sonucu, yakın bir hattan yapılan destekleme sonucu elektriği kesilen Sunullah'ın bir bölümüne elektrik verilirken, hasardan etkilenen kalan bölüme saat 17.00 dolaylarında akım sağlanabildi.

Kurumlar arası koordinasyonsuzluk sonucu meydana gelen enerji hattı kopması, Özellikle Sunullah Mahallesinin bu bölgesinde bulunan evlerde elektrikli ev aletlerinde arızalar meydana geldi.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı