YKS sınavlarında KAVRAM başarısı

YKS  sınavlarında KAVRAM başarısı

Bandırma Kavram Eğitim Kurumları Öğrencisi Zeynep Tuğçe Şerbet Yüksek Öğretim Kurumları YKS sınavlarında Türkiye 527.si oldu.

Eğitimdeki başarıları ile adından sıkça söz ettiren Bandırma Özel Kavram Eğitim kurumları YKS sınavlarında Türkiye 527.liği ile bir kez başarısının tesadüf olmadığını kanıtladı.

Bandırma Kavram Eğitim Kurumları öğrencisi Zeynep Tuğçe Şerbet’in YKS sınavlarında Türkiye 527. Olması ailesi ve dershane çevresi yanı sıra Bandırma içinde gurur verici oldu.

Bandırma Özel Kavram Eğitim Kurumları yöneticisi Fatma Sibel Salı; Değerli öğrencimiz Zeynep Tuğçe Şerbet; geleceğimiz olarak gururla baktığımız öğrencilerimizden sadece bir tanesi ve bugün bu eğitim anlayışımız ile bireysel bilgi ve becerisi ile birlikte Türkiye 527.inciliği gibi gurur duyulacak, hepimizin gurur duyduğu bir dereceye sahip oldu. Bu zamana kadar olduğu gibi hayatının bundan sonra ki aşamalarında da eminiz ki bizleri gururlandırmaya, ailesini, sevdiklerini gururlandırmaya devam edecek. Kendisine Kavram Ailesi olarak gelecek hayatında başarılar diliyoruz.” Dedi.

Özel Kavram Eğitim Kurumları müdürü, Eğitimci Fatma Sibel Karabacakoğlu YKS sınavlarında kazanılan Türkiye başarısının tesadüf olmadığını açıkladı.



Anahtar Kelimeler: sınavlarında KAVRAM başarısı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı