YKS ile BAŞARI ÇITASINI YÜKSELTTİ

YKS ile BAŞARI ÇITASINI YÜKSELTTİ

Bandırma BİREY Eğitim kurumları YKS sınavlarında 2 öğrenci ile Türkiye derecesi yaptı

YKS sınavlarında 2 öğrenci ile Türkiye sıralamasında önemli derece elde eden Birey Eğitim Kurumları adına Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Bakan, gelinen noktadaki başarılarının tesadüf olmadığını gazeteci yazar Önder Balıkçı'ya anlattı.

Bandırma Sunullah Mahallesi, 924 Sokak, No:17’de hizmet veren Birey Eğitim Kurumları, 2020-2021 eğitim-öğretim yılı için tüm hazırlıklarını tamamladı. 

Birey Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Bakan, Covid-19 önlemlerini eksiksiz olarak aldıklarını vurgulayarak, “Bu eğitim-öğretim yılında, sınıflarımızı 24’ten 18’e indiriyoruz. 60 personelimiz çalışacak. Toplam 400 öğrenciye eğitim-öğretim vereceğiz” dedi.

5. sınıftan 12. sınıfa kadar öğrenciye eğitim-öğretim verdiklerini belirten Bakan, çok kaliteli bir öğretmen kadrosuna sahip olduklarını bildirdi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS), iki öğrencilerinin başarısından gurur duyduklarını vurgulayan Bakan, şunları aktardı:

“Özel Birey Fen Lisesi öğrencimiz Sadi Mert Devekuşu, Türkiye 307’incisi oldu. Yine Birey Kurs Merkezi öğrencimiz Özgür Akyaz ise Türkiye 964’üncüsü olmayı başardı. Bu öğrencilerimiz ve ailelerinin yanı sıra bu başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimizi gönülden kutluyorum.”  ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: BAŞARI ÇITASINI YÜKSELTTİ
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli