Yılmaz vefat etti

Yılmaz vefat etti

20 yıl futbol oynayan Bandırmaspor’un da formasını giymişti

20 yıllık futbol yaşamı bulunan ve çeşitli kulüplerde forma giyen, Bandırmaspor’un da eski futbolcularından olan Vahdettin Yılmaz(69) yaşamını yitirdi.

1951 yılında, Bandırma’da doğan Yılmaz, futbola Bandırma Çelikspor’da başladı. Ardından Çanspor’a transfer oldu. Daha sonra Amasyaspor’a geçen Yılmaz, bu takımın forması altında iki yıl üst üste gol krallığına ulaştı. Boluspor forması altında da bir yıl mücadele veren Yılmaz, Diyarbakırspor’un 3. Türkiye Ligi’nde bulunduğu dönemde bu kulübe transfer olurken, 7 yıl kaldığı bu çatı altında şampiyonluklar yaşayarak takımının önce 2. Türkiye Ligi, ardından da 1. Türkiye Ligi’ne yükselmesine omuz verdi. Daha sonra bir yıl, kiralık olarak Ankaragücü formasını giyen Yılmaz, yeniden Diyarbakırspor’a döndü. Bir yıl Bandırmaspor forması altında mücadele eden Vahdettin Yılmaz, Urfaspor’da bir yıl oynadıktan sonra geldiği Erdekspor’da futbola veda etti.

Vahdettin Yılmaz’ın 20 yıllık futbolculuk yaşamı bulunuyor.

Bandırma Devlet Hastanesi’nde vefat eden Yılmaz’ın cenazesi, 20 Şubat 2020 Perşembe günü, Haydarçavuş Camii’nde kılınacak ikindi namazının ardından Bandırma mezarlığında toprağa verilecek.



Anahtar Kelimeler: Yılmaz vefat
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli