Yıllardır böyle bir lig görülmedi!...

Yıllardır böyle bir lig görülmedi!...

TFF 1.ligde bitime 2 hafta kala Mersin İdmanyurdu´nun küme düşmesinden başka kesinleşen hiç bir şey yok.

  "Bandırmaspor´un aritmatik olarak ligde kalma şansı var."

Sivasspor, fazla iyi oynamamasına karşılık takımımız Bandırmaspor´un 10 kişi kalmasından ve bireysel hatalarından yararlanarak zor gözüken maçı kazanmasını bildi.(3-0)

Denizli, ilk yarıda deplasmanda da yendiği Eskişehirspor´u bu kez 2-0  ile uğurlarken Mustafa Denizli´nin hesaplarını alt üst etti.

Karadeniz derbisinde Samsunspor, Giresunspor´u oyunun son beş dakikasında geçerken ligde kalma umutlarını arttırdı.(1-0)

Şanlı Urfaspor büyük bir sürprize ve başarıya imza atarak Boluspor´u deplasmanda devirerek ligin son iki haftasına umutlu girdi.(2-0)

Gaziantep BŞB. lige asılmaya devam ederek zorlu Ümraniye maçı nın 2-1 kazanmasını bildi.

Mahalle maçı niteliğinde geçen karşılaşmada Mersin idman yurdu evinde Göztepe´ye 6-5 yenilerek ligden ilk düşen takım oldu.

TFF 1. ligde programımız hazırlandığı sırada Adana Demir-Yeni Malatya, Alınordu-Elazığspor ve Balıkesirspor - Manisaspor karşılaşmaları devam ediyordu.

TFF 1. ligde bitime 2 hafta kala büyük bir sürpriz yaşanmazsa Eskişehir ile Sivasspor Süper Lig´e daha yakın gözükürken; Yeni Malatya, Giresun ve Ümraniye´nin play off a kalması bekleniyor.

Play off´a kalacak 4. takım büyük bir sürpriz yaşanmazsa Göztepe, Bolu ve Altınordu takımlarından biri olacak.

Düşme hattında Mersin İdman Yurdu´nun küme düşmesi kesinleşirken; Küme düşecek diğer 2 takımın  Bandırmaspor, Gaziantap BŞB, Şanlı Urfaspor, Manisaspor ve Samsunspor takımları arasından çıkması bekleniyor.

Bandırmaspor´un ligde kalabilmesi için son 2 maçını kazanması şart gözüküyor.

/resimler/2017-5/9/0231433873534.jpg



Anahtar Kelimeler: Yıllardır böyle görülmedi
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli