Yıldız Beşiktaşlılara halaylı karşılama

Yıldız Beşiktaşlılara halaylı karşılama

Türkiye şampiyonasında büyük başarı kazandılar.








Bandırma  Beşiktaşlılar gençlik ve spor kulübü Yıldız bayan Voleybol liginde Balıkesir şampiyonu olarak katıldığı Türkiye Şampiyonası 1.kademe turnuvasını aştı.

96 takımın 14 il merkezinde mücadele ettiği Türkiye Şampiyonasında Bandırma BJK Yıldız Bayan  Voleybol takımı Tekirdağ grubunda mücadele etti.

Önce  Çanakkale temsilcisini 3-1, Ardından Tekirdağ ve Edirne temsilcilerini 3-0 lık net skorlarla yenen Bandırma Beşiktaş Gençlik ve spor kulübü Yıldız Bayan Voleybol takımı akşam Tekirdağ-Erdek üzerinde saat 20.oo sularında kente döndü.
Hareketli saatlerin yaşandığı Cumhuriyet alanında Kulüp yönetim kurulu üyeleri ve Voleybolcu Yıldız bayanların aileleri tarafından karşılanan Yıldız Bayanlar Tekirdağ`da elde ettikleri başarının coşkusunu kendi kentlerinin Cumhuriyet alanında halay çekerek kutladılar.

Bandırma Beşiktaşlılar Gençlik ve spor kulübü Yıldız Bayan Voleybol takımı, Türkiye şampiyonasının 2.Kademesinde 16 takım arasında yarışacak.

Koordinatör yönetim kurulu üyesi Nedret Çemberci yaptığı açıklamada Yıldız Bayan Voleybol takımının asil bir armayı taşıdığını, Kendilerini Türkiye Şampiyonluğuna getireceklerine inandıklarını söyledi.





Nurhan Figen
23.04.2012 20:45:44
Taraflı Tarafsız herkezin bu takıma sahip çıkmalı bu başarı küçümsenmeyecek kadar büyük aynı zamanda emek sarf eden herkeze minnet ve saygı duyulmalı

Şeref
23.04.2012 20:51:32
Tekirdağ hareketten tekirdağ dönüşüne kadar bandırma ve beşiktaşımızı temsil eden kızlarımızın göstermiş oldukları ciddiyet ve onurlu davranışlarıyla oynadıkları oyunlarla taraflı tarafsız herkezin taktirini toplayan kızlarımıza ve hocalarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.darısı finale...

derya öztürk
23.04.2012 21:21:25
Tebrik ediyorum kızlar. Devamını diliyorum. Siz her şeyi hak ediyorsunuz ve istediğiniz her şeyi başarırsınız!

sait karani
24.04.2012 02:31:15
ey bandırma halkı ve beşiktaşlıyım diyenler uyanın artık. türkiye de adının başında BANDIRMA olan ve türkiyenin en iyi 16 yıldız bayan valeybol takımı arasına giren bir oluşuma sahipsiniz... sizden maddi değil sadece manevi destek bekliyoruz (biz işin maddi kısmını seve seve hallediyoruz) ve bu kızlara sahip çıkmanızı bekliyoruz... daha ne yapsınlar sizin olayın önemini kavrayın diye

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı