"Sporda Yetenek 10´la Gelecek"

Bengi Projesi finalistleri kupa ve madalyalarını aldı.

Balıkesir Valiliğinin Eğitim kurumlarındaki başarı çıtasını daha üst noktalara taşımak adına başlattığı Bengi projesinin, Sportif etkinlikleri sürüyor.

Bandırma Kaymakamlığı, Belediye başkanlığı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü nezdinde müşterek olarak yapılan "Spor´da Yetenek 10´la gelecek" Geleneksel çocuk oyunları yarışmalarında dereceye giren takımlara madalya ve kupaları verildi.

Bandırma Ortaokulu olarak eğitime alınan, Eski ŞMG lisesi çok amaçlı spor salonunda herçekleşen "Kaleli yakar top" finali ardından gerçekleşen madalya ve kupa töreni aynı zamanda aileler tarafından da yakından izlendi.

Eski ŞMG lisisi salonundaki Madalya ve Kupa töreninde dereceye giren okulların ödülleri Kaymakam Günhan Yazar, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Elüstü, Cumhuriyet Savcı vekili Zafer Seçkin, Milli Eğitim Şube Müdürü Ercan Güler tarafından verildi.

"Spor´da Yetenek 10.la gelecek" kapsamında ilkokullar arası Geleneksel çocuk oyunları 2. sınıflar arasında oynanan "Yağ satarım, bal satarım" 1.cisi Cumhuriyet İlkokulu, 2.ci Özel Doğa Koleji, 3.cü 100 yıl ilkokulu, 4.cü Ş.Süleymanbey ilkokulu oldu.

"Spor´da yetenek 10´la gelecek" kapsamında Geleneksel çocuk oyunları 3.sınıflar, "Mendil Kapmaca"´da 1.ci Yaman Egeli ilkokulu, 2.ci Özel Bahçeşehir ilkokulu, 3.cü Özel Doğa Koleji ilkokulu, 4.cü Ş. Süleymanbey ilkokulu oldu.

"Spor´da yetenek 10´la gelecek" kapsamında Geleneksel çocuk oyunları 4.sınıflar arasında oynanan ""Kaleli yakar top" ta 1.ci A.Fahri İşeri ilkokulu, 2.ci Cumhuriyet İlkokulu, 3.cü Doğa Koleji ilkokulu, 4.cü Ticaret Borsası ilkokulu oldular.

/resimler/2019-4/19/1704555705284.jpg



Anahtar Kelimeler: Yetenek gelecek
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli