“Yeşil Sol Parti” Balıkesir birinci sıra adayı Bandırma’da

“Yeşil Sol Parti” Balıkesir birinci sıra adayı Bandırma’da

“Yeşil Sol Parti” Balıkesir birinci sıra milletvekili adayı Şevin Coşkun, Bandırma Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Muş Milletvekili ve 14 Mayıs’ta yapılacak seçimde “Yeşil Sol Parti” Balıkesir birinci sıra milletvekili adayı Şevin Coşkun, Bandırma Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Önceki yıllarda, KHK ile kapatılan “İmece TV”de gazeteci olarak çalıştığını belirten Coşkun, Balıkesir ilinde iki haftadır seçim çalışmaları yaptığını, özellikle de kadınlardan büyük ilgi gördüğünü belirterek, “Bu sistemi kadınların da verdiği güçle değiştireceğiz” dedi.

Balıkesir ili sınırları içinde Romanlar, Türkler, Aleviler, Yörükler gibi ezilen ve ötekileştirilen kesimlerden destek beklediklerini vurgulayan Coşkun, “14 Mayıs’ta ülkemizde yeşil sol hareketi rüzgârı esecek. Parlamentoya en az 100 milletvekili ile gireceğiz. Bu sayının yaklaşık yüzde 45’i kadınlardan oluşacak. İnsanlarımız, 21 yıllık iktidarın bu politikalarından bıktı, pahalılıktan bunaldı. Bir an önce sandığın önüne gelmesini bekliyor. Artık düzeni değiştirmek istiyor. Vatandaşlarımız, 14 Mayıs’ta mutlaka sandığa giderek oylarını kullansınlar” diye konuştu.



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı