Yeşil Beyazlılardan Mesajlı Mesai

Yeşil Beyazlılardan Mesajlı Mesai

Gönen Belediyespor Büyükçekmece deplasmanı hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başladı.






Ligin 6. haftasında İstanbul deplasmanında Büyükçekmece'nin konuğu olacak Gönen Belediyespor bu karşılaşmanın hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başladı. Salih'in sakatlığından dolayı katılmadığı antrenmanda transferin son gününde katılan kaleci Bilge'de takımla birlikte çalıştı.  Antrenman öncesinde toplu fotoğraf çektiren yeşil beyazlılar taraftarların hem Kurban Bayramı'nı hem de Cumhuriyet Bayramı'nı kutladılar.


Gönen'de Büyükçekmece hazırlıkları başladı. Dün teknik sorumlu Yüksel Öksüz yönetiminde yapılan çalışmada oyuncuların oldukça keyifli olduğu gözlendi. Bayram izninden dönen oyuncuların ilk antrenmanında alt yapıdan iki oyuncu yer aldı. Salih sakatlığından dolayı çalışmada yer almazken,  bu oyuncunun durumunun çekilecek mr'dan sonra belli olacağı öğrenildi. Transferin son gününde takıma katılan kaleci Bilge'de çalışmada yer aldı. Oyuncular antrenman öncesinde topluca fotoğraf çektirerek taraftarların hem Kurban Bayramı'nı hem de Cumhuriyet Bayramı'nı kutladılar.



Yüksel Öksüz, Daha iyi bir takım olacağız”

Dün yapılan antrenman öncesinde bir açıklama yapan teknik sorumlu Yüksel Öksüz, takımından memnun olduğunu yinelerken, ilerisi için taraftarın daha iyi bir takım seyredeceklerini söyledi. Öksüz, Oyuncularım kısa sürede uyum sürecini atlattı. Takım olma yolunda hızla ilerliyoruz. Biz iyi bir takımız ve ileriki haftalarda taraftarlarımıza daha seyir keyfi veren ve daha organize bir takım seyrettireceğiz” dedi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı