Yeşil Beyaz Tribünlerde Birlik çağrısı

Yeşil Beyaz Tribünlerde Birlik çağrısı

Dr. Mehmet Sayhan tribünlerden yapılacak kötü tezahüratların Gönen Belediyespor'un ceza almasına neden olacağını ve bunun da tüm Gönen'i üzeceğini belirtti.




Gönen Belediyespor'a kötü tezahürattan dolayı verilen ihtar cezası sonrasında bir açıklama yapan kulüp başkanı Hüsamettin Tandoğan'ın çağrısı tribünlerden olumlu cevap buldu. Köşe 10 taraftar grubu sözcüleri bundan böyle tribünlerde sporun ruhuna uygun tezahüratlarda bulunacaklarını belirterek, tüm tribünleri tezahüratlarına eşlik etmeye çağırdılar.

Geçen sezon mücadele ettiği ve şampiyon tamamladığı Süper Amatör Lig'de seyircisiz oynama cezası alan Gönen Belediyespor'a Bölgesel Amatör Lig'in ilk hafta maçı sonrasında kötü tezahürattan dolayı ihtar cezası verildi. Bu durum karşısında dün bir açıklama yapan kulüp başkanı Hüsamettin Tandoğan'dan sonra ikinci başkanı Dr. Mehmet Sayhan da bir açıklama yaparak, tribünlerden yapılacak kötü tezahüratlarda Gönen Belediyespor'un cezalandırılacağını ve bunun da sonuçlarının tüm Gönen'i üzeceğini belirtti.



Mehmet Sayhan, Tüm şehirden destek bekliyoruz”


Gönen tribünlerinin tüm bölgeye örnek gösterildiğini de sözlerine ekleyen Sayhan, Centilmenlik ve futbol bilgisiyle Gönen bölgeye örnek olan bir kent. Maçlarımızı dolu tribünlere oynuyoruz. Böyle bir avantaja sahipken bunu dezavantaja çevirmek bizim aleyhimize oluyor. Sonuç itibariyle şehrin takımıyız ve tüm şehirden destek bekliyoruz. Taraftarlarımızın bundan sonra lehte tezahüratlarla takımımızı ateşlemesini arzuluyoruz” dedi.



Köşe 10 grubu da birlik çağrısı yaptı


Gönen Belediyespor taraftar grubu olan Köşe 10'dan da konuyla ilgili bir açıklama geldi. Grup sözcüleri konuyla ilgili toplandıklarını ve bazı kararlar aldıklarını belirttiler. Bundan böyle küfürlü tezahürat yapılmayacağını belirten grup sözcüleri, Yeşil beyazlı oyuncuları lehte tezahüratlarla destekleyeceğiz. Tribünümüzde rakip oyuncu, taraftar ve maçın hakemleri hakkında kötü söylemler olmayacak. Yaptığımız tezahüratlara tüm taraftarların da katılmasını ve böylelikle rakip üzerinde baskı oluşturmayı istiyoruz. Bu yüzden tüm tribünlerden destek bekliyoruz” dediler. 






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false