Yeni Yenice'de köy hayırı geleneği devam etti.

Yeni Yenice

Yeni Yeniceköy'de geçmişten günümüze uzanan köy hayırı geleneği bugün kalabalık bir katılımla gerçekleşti.

Yeni Yeniceköy'de geçmişten günümüze uzanan köy hayırı geleneği bugün kalabalık bir katılımla gerçekleşti.

Bahar'ı müjdeleyen günlük güneşlik bir pazar günü başta köy muhtarı İbrahim Okyay ve ihtiyar heyeti tarafından başlayan konukları karşılama ve ağırlama geleneği gün boyu sürdü.

Yeni yenice Camiinden köy meydanına yayılan mevlit davete icabet eden konuklar tarafından şuhu ile dinlenirken, Bir biri ardına Yeni Yenice'ye gelen Siyasi partiler seçmen vatandaşlarla buluştu.

CHP Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın, Milletvekili Adayı Dr. Selim Panç, Belediye Başkanı Tolga Tosun, İlçe Başkanı Mehmet Atak ve partilileri, AK Parti ilçe başkanı Mehmet Doğan Milletvekili adayı Ali Taylan Öztaylan ve partilileri, İyi Parti İlçe Başkanı Necmi Sert ve Partilileri, MHP İlçe Başkanı Bekir Bozkurt, Milletvekili adayı Harun Algül, Abdullah Sarbay ve partilileri, Saadet Partisi ilçe Başkanı Ekrem Süzen ve yönetim kurulu üyeleri, Deva ilçe Başkanı Av. Ümit Yaman Bal ve yönetim kurulu, Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Can Ata Tan, Ziraat Odası Başkanı Süleyman Dönmez ve yönetim kurulu, çevre mahallelerin muhtarları ve kalabalık bir katılımla gerçekleşen Yeni Yenice köy hayrında katılımcı konuklara taskebabı, pilav, ayran ve höşmerim ikramında bulunuldu.



Anahtar Kelimeler: Yenice' hayırı geleneği devam .
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı