Yeni Sanayi 3 puanla tanıştı

Yeni Sanayi 3 puanla tanıştı

Yeni Sanayi Adaspor karşısında son 25 dakika 10 kişi oynamasına rağmen maçı 1-0 kazanarak üç puanla tanıştı.




Süper Amatör Lig'de 5.hafta maçları geride kalırken Merkez temsilcimiz Yeni Sanayispor ligdeki ilk puanlarını bu hafta almayı başardı.

AHP tesislerinde konuk ettiği Adaspor karşısında son 25 dakika 10 kişi oynamasına rağmen maçı 1-0 kazanarak üç puanla tanıştı.

Alınan bu galibiyetin ardından büyük sevinç yaşayan Yeni Sanayispor Bayram tatiline moralli girdi. Süper Amatör Ligdeki diğer merkez temsilcimiz İl Özel İdarespor Edincikspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Oldukça zevkli ve çekişmeli geçen maçta Umut Baysal ile bir puanı koparmayı başaran İl Özel İdarespor bu zorlu deplasmandan bir puanla dönerek haftayı 4 puanla  11.sırada tamamladı.


Grupta oynanan diğer karşılaşmalarda lider Altınoluk Belediyespor Gömeç Belediyespor ile deplasmanda karşılaştı .Sahadan 4-0 galip ayrılan Altınoluk Belediyespor 13 puanla liderliğini sürdürdü. Sındırgı Belediye kendi sahasında Erdek ile puanları paylaşırken  4 puanla 10.sırada yer aldı. Küçükköy Belediyespor haftanın en zorlu ve çekişmeli maçında kendi sahasında Edremit Belediyespor'u konuk etti. Edremit Belediye rakibini deplasmanda 2-1 mağlup ederek büyük bir avantaj yakaladı ve rakibiyle aynı puana gelerek 4.sıraya yükseldi. Burhaniye evinde konuk ettiği Sakaryaspor'u 2-1 mağlup ederek 11 puanla 2.sırada yer alırken ligin iddialı takımlarından Altınova Belediyespor kendi sahasında Etispor'a 1-0 mağlup olurken 9 puanda kaldı. 






Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu