Yeni kadro beklentileri yükseltti

Yeni kadro beklentileri yükseltti

2013-2014 sezonu için yepyeni bir kadro oluşturan yeşil beyazlı yönetim, taraftarların da beklentisini yükseltti.

2013-2014 sezonu için yepyeni bir kadro oluşturan yeşil beyazlı yönetim, taraftarların da beklentisini yükseltti. Oldukça kaliteli bir kadro ortaya çıkınca taraftarlar yeniden BAL’ı düşünmeye başladılar.

Kadrosunda yalnızca Semih Sezen bulunan yeşil beyazlı ekip, alt yapıdan Semih Akın Çakır, Tolga Diken ve Onur Ocak’ın yanına Edremit Belediyespor’dan Remzi Acet, Altınoluk Belediyespor’dan Erhan Korkmaz, Kırkağaç İdmanspor’dan kaleci Bekir Kaya, Bigaspor’dan Cihat Dolar ve Yusuf Kadem, Erdek Belediyespor’dan İsmail Ulusal ve Semih Deniz, Tayfunspor’dan Hasan Özen, Hasanbeyspor’dan Kadir Birinci, Tunçbilek Belediyespor’dan Olcay Dönmez, Bandırmaspor’dan Oğulcan Kasımlı, Kerametspor’dan Mustafa Çay,  Gençlerbirliği’nden Tarık Yörük, Biga Çiçekliderespor’dan Ulaş Aydemir, Güllükspor’dan Feyyaz İpek, Avşaspor’dan Ferhat Rüzgar Özsakar, İstanbul’dan Samet Yürekli ve Sarıköyspor’dan Selçuk Tatlı’yı transfer ederek yepyeni bir kadro oluşturdu. Yeni transferlerden 7 oyuncu daha önce yeşil beyazlı formayı terletmişlerdi. Bu oyuncuların yanına 2 forvet oyuncusu takviye edecek olan Gönen Belediyespor yönetimi yeni sezonda bu isimlerle mücadele edecek. 18 yeni oyuncunun daha önceden de birbirlerini tanıyor olmaları takımda uyum sorunu yaşatmadı.

Antrenmanlar oldukça neşeli geçiyor

Sabah ve akşam 2’şer saat çalışan yeşil beyazlılarda antrenmanlar oldukça neşeli geçiyor. Oyuncuların birbirleri ile şakalaşmaları bile belli bir ciddiyet içinde gerçekleşirken, kaleci Yusuf’un elindeki çatlaktan dolayı arkadaşları genç kaleciye geçmiş olsun dileklerini ilettiler.  



  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı