YENİ FATURA ÖDEME MERKEZİ HİZMETE GİRDİ

YENİ FATURA ÖDEME MERKEZİ HİZMETE GİRDİ

Bandırma Belediyesi Tahsilat Noktası, artık yeni yerinde hizmet veriyor.




Bandırma
Belediyesi'nin eski belediye hizmet binasında halkımıza kolaylık sağlamak amacıyla oluşturduğu Tahsilat Noktası, artık yeni yerinde hizmet veriyor.

Eski hizmet binasının girişinde oluşturulan önceki Tahsilat Noktası'nın bir üst kata taşınarak halkımıza daha rahat ve daha konforlu bir şekilde hizmet veriyor.


Önceki tahsilat noktasında olduğu gibi bu yeni tahsilat noktasında da halkımız Belediyemizle ilgili her türlü Su Faturası, Emlak, Çevre-Temizlik
ve İlan-Reklam vergilerinin ödemelerini yapabilecekler.


Yeni Tahsilat Noktasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, Tahsilat Noktasının yeni yeriyle birlikte halkımızın daha ferah ve daha konforlu bir şekilde işlemlerini gerçekleştirebileceklerini söyledi. 

Onur: Bandırma Belediyesi'nin Yeni Hizmet Binası'na taşınmasıyla birlikte halkımız için eski belediye binasının girişinde Ödeme Noktası hizmete aldık.  Ancak geçen zamanla birlikte bu ödeme noktası ihtiyaçları karşılamada yeterli olmadı. Halkımızın soğuk kış günlerinde ödeme kuyruklarında sıkıntılarla karşı karşıya kaldı. Bizlerde bu tür sıkıntıların önüne geçmek amacıyla eski hizmet binasının ikinci katında yeni bir Tahsilat Noktası oluşturduk. Bu yeni ödeme merkezimiz halkımıza daha konforlu ve daha sağlıklı bir ortam sunacak. Vatandaşlarımız bundan sonra da belediyemizle ilgili her türlü ödemelerini bu noktadan yapmaya devam edebilir” dedi.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 23.2 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı