Yeni yönetim yeni oluşum

Yeni yönetim yeni oluşum

Yönetim bazında değişime giden Gazeteciler cemiyeti başkan Mirza´yı ziyaret etti.

Bandırma Gazeteciler Cemiyeti Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Dursun Mirza´ya nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette yeni Cemiyet Başkanı seçilen Kaan Bingül ve Yönetim Kurulu Üyeleri Tarık Köse ve Tufan Dalgıç yer aldı. Bingül ziyaret sırasında cemiyet çalışmaları hakkında Başkan Mirza´ya bilgi verirken, Bandırma´daki tüm yerel basın çalışanlarını ortak bir çatı altında toplamak istediklerini ve bu yapının da bağımsız bir oluşum içerisinde çalışmalarını sürdürdüğünü, sözlerine ekledi.

/resimler/2016-8/16/1351268609395.jpg

Ziyaret ilgili olarak görüş belirten Başkan Mirza, kentimizde faaliyetlerde bulunan birçok Sivil Toplum Örgütleriyle birlik ve beraberlik duygularıyla hareket ettiklerini ve onlara destek verdiklerini belirterek aynı şekilde Bandırma Gazeteciler Cemiyetiyle de dayanışma içerisinde olmak istediklerini ve ortak çalışmalar üreterek Bandırmamıza faydalı hizmetler ve fikirler geliştirmeyi amaçladıklarını söyledi.

/resimler/2016-8/16/1351454078523.jpg

Mirza: ?Bandırma´nın yerel Yönetimi olarak kentimizdeki birçok sivil toplum örgütü ve diğer kuruluşlarla dayanışma içerisinde olarak birlik ve beraberlikle hareket etmek istiyoruz. Bu düşünceyle Bandırma Gazeteciler Cemiyetimizle de aynı amaçla hareket etmek en büyük arzumuz. Gazetecilerimiz bilindiği gibi çok güç koşullarda mesleklerini icra ediyor. Bu güç koşullar altında onlardan tek beklentimiz tarafsız ve objektif bir yayıncılık anlayışıdır. Çünkü hepimizin ortak sevdası yaşadığımız bu kent, Bandırma. Ben şahsım adına yeni Başkan Kaan Bingül ve Yönetim kuruluna yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum? dedi.

/resimler/2016-8/16/1352059391440.jpg



Anahtar Kelimeler: Yeni yönetim yeni oluşum
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false