YENİ SEZONA YENİ ŞUBELER

YENİ SEZONA YENİ ŞUBELER

BANDIRMA JETS YENİ SEZONA YENİ ŞUBELER İLE GİRİYOR

Bandırma Jets Spor Kulübü, 2019-2020 sezonuna yeni spor şubeleri ile giriyor. Halen Korumalı Futbol liginde 2. ligde mücadele eden Bandırma Jets yeni sezonda Espor, beyzbol ve okçuluk şubelerinde de faaliyet gösterecek.

 ?Türkiye´de bir ilçede kurulan ilk ve tek Korumalı Futbol Kulübü? unvanına sahip Bandırma Jets yeni spor şubeleri ile faaliyet alanını genişletiyor. Halen Türkiye Ragby Federasyonunun Türkiye Korumalı Futbol Ligi (Amerikan Futbolu) 2.liginde mücadele eden Bandırma Jets  Eylül ayından itibaren okçuluk, beyzbol ve espor alanında faaliyet gösterecek.

/resimler/2019-8/25/1415015268086.jpg

TAŞTAN: KURUMSAL BİR YAPI KURMAK TEMEL HEDEFİMİZ

Konu ile ilgili bilgi veren Bandırma Jets Spor Kulübü Başkanı Ertan Taştan: ?Dördüncü yılımıza girerken yeni şubelerimizi hayata geçiriyoruz. Daha kurumsal bir yapı haline gelip yeni şubelerimiz ile profesyonelleşmek istiyoruz. Okçuluk alanında İlçe Spor Müdürlüğümüz ile yaptığımız görüşmeler olumlu neticelendi ve 17 Eylül Stadındaki okçuluk sporuna uygun bir çalışma salonu tahsis edildi. 30 kişilik kontenjanımızın 15 kişisi şu an tamamlandı. 1 Eylül´de okçuluk şubemiz çalışmalarına başlayacak. Konu ile ilgili ilgilenenler 0531 912 81 50 numaralı telefondan bilgi alabilirler? dedi.

ÇAKIR: ESPOR DÜNYADA HIZLA GELİŞİYOR

Espor alanı ile ilgili bilgi veren Bandırma Jets Spor Kulübü Asbaşkanı Yasin Nuri Çakır ?Elektronik spor ya da bilinen adıyla Espor şu anda dünyada hızla yükselen bir spor dalı. Her bilgisayar oyunu Espor olarak kabul edilmiyor ve elbette her bilgisayar oyunu oynayan da esporcu olamıyor. Ülkemizde Gençlik ve Spor Bakanlığı ? Spor Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığının bu konuda çalışmaları var. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından esporcu lisansı verilmekte, oyun oynayarak geçimini sağlayan kişiler profesyonel oyuncu olarak değerlendirilmektedir. Türkiye´nin büyük spor kulüplerinin espor şubeleri bu konuda ciddi yatırımlar yapıyor. Biz de Bandırma Jets Espor takımı olarak yeni sezona Espor takımımızı kuruyoruz. Artık Bandırma´nın bir Espor takımı da var? dedi.

BANDIRMA JETS SPORUN FARKLI DALLARINDA ÖNCÜ OLACAK

Bilinen branşların dışında faaliyet alanı oluşturmak istediklerini vurgulayan Bandırma Jets Spor Kulübü Başkanı Ertan Taştan: ?Futbol, basketbol, voleybol gibi alanlarda Bandırma´da güzel işler yapılıyor. Korumalı Futbol, beyzbol, okçuluk ve espor alanında da biz öncü oluyoruz. Sporda altyapıya önem veriliyor ama tesis ciddi bir sorun. Bizim de bu konuda ciddi projelerimiz var. Uzun vadeli ve büyük hedeflerimiz var. Bandırma´yı faaliyet alanımızdaki spor dalları konusunda bir merkez haline getirmek istiyoruz. Bu konuda yatırımcı desteğine açığız? dedi.



Anahtar Kelimeler: YENİ SEZONA YENİ ŞUBELER
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli