Yeni Başkan´dan ilk ziyaretler

Yeni Başkan´dan ilk ziyaretler

Kafaoğlu; "2019´da Bandırma ve Erdek belediyelerini yeniden kazanacağız"

AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, önce Bandırma, ardından da Erdek´i ziyaret etti.

Bandırma´da önce partisinin ilçe binasına gelen Kafaoğlu, ardından Eti Maden İşletmeleri lokalinde partililer ve muhtarlarla buluştu. Eti Maden İşletmeleri lokalinde önce partinin Bandırma İlçe Başkanı Alp Bostancı ve Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan konuştular. Ardından, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu düşüncelerini açıkladı.

/resimler/2017-11/18/2132132230926.jpg

   KAFAOĞLU ERDEK´TE

Başkan Kafaoğlu, daha sonra partisinin Erdek ilçe binasına gelerek partililer ve muhtarlarla bir araya geldi. Burada, ilk konuşmayı Adalet ve Kalkınma Partisi(AKP) Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan yaptı. Ardından İl Başkanı Hasan Demiraslan konuştu.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, 2019´daki yerel seçimlerde Erdek Belediyesi´ni kazanacaklarını vurgularken, şunları söyledi:

"2019 seçimlerini çok önemsiyoruz. Çünkü artık sistem değişti. Artık % 50+1 oy almak gerekiyor. Bunun için de değişim, dönüşüm ve kendini yenilemek gerekiyor. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız da işte bunu yapıyor. Toplumda karşılığı olmayan, bize oy kaybettiren belediye başkanlarını değiştiriyor. Japonya´da Liberal Demokrat Parti, 56 yldır iktidarda. Bunu nasıl mı başarıyorlar. Önce halkın ekmeğini, pastasını büyüterek, sonra değişim-dönüşümü ve yenileşmeyi sağlayarak. Partimiz de bunu yaptığı için 15 yıldır iktidarda. 2019 seçiminde hedefimiz, önce Bandırma ve Erdek olmak üzere daha önce bizdeyken kaybettiğimiz yerleri kazanmak ve bize ait olan belediyelerin sayılarını artırmak."

Kafaoğlu, daha sonra muhtarlarla özel bir toplantı yaptı.  Önder BALIKÇI

/resimler/2017-11/18/2132478325353.jpg



Anahtar Kelimeler: Yeni Başkan ziyaretler
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli