Yazar, Akkoyunlu Nevşehir’de Kitap Fuarına katılacak

Yazar, Akkoyunlu Nevşehir’de Kitap Fuarına katılacak

Gönenli Yazar Işıl Akkoyunlu, Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Kitap Fuarında katılacak

Ayağının tozu ile İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı'ndan dönen Yazar Işıl AKKOYUNLU Nevşehir 1. Kitap Fuarına gidecek.

Yazar Akkoyunlu Nevşehir'de 29 Kasım- 1 Aralık tarihlerinde iki gün süresince saat 10:00 ve 22:00 saatleri arasında kitaplarını imzalayacak.

4. Kitabını yazan Yazar Işıl AKKOYUNLU kitaplarına gösterilen yoğun ilgi için dostlarına, kitap sever okurlarına,  sevgileri, saygılarıyla teşekkür etti.....

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat Günleri Etkinlikleri kapsamında çok sayıda yayınevi ve markanın katılımıyla gerçekleşecek ve birçok yazarı kitapseverlerle buluşturacak 1. Kitap Fuarı, 29 Kasım-8 Aralık tarihleri arasında Forum Kapadokya AVM’de düzenlenecek.

Nevşehirlilerin birçok ünlü yazarla bir araya gelip tanışma şansı bulacakları fuar 10:00 ve 22:00 saatleri arasında ziyarete açık olacak. Nevşehir’de ilk kez düzenlenen ve büyük ilgi görmesi beklenen fuarda Sinan Yağmur, Uğur Arslan, Reyhan Karaca, Işıl Akkoyunlu, Şafak Pala, Sinan Ceylan, Fikret Eroğlu, Fendiye Dinç, Nihat Gökmen, D.Ali Gültekin, Zuhal Ay, Tarkan Köylü, Nurullah Genç, Temirağa Demir ve Kahraman Tazeoğlu gibi yazarlar yer alacak.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, bundan böyle her yıl geleneksel olarak düzenleyecekleri kitap fuarına yoğun bir katılım beklediklerini belirterek, fuarda pek çok ünlü yazarın imza günlerinde okurlarıyla buluşacağını söyledi.

Başkan Rasim Arı, “Düzenlediğimiz fuarda gençlerimizi, çocuklarımızı, okumayı seven tüm vatandaşlarımızı kitapla buluşturacağız. Ben tüm hemşerilerimi fuarımıza, kitapla ve yazarlarımızla buluşmaya davet ediyorum” dedi.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli