Yaz'a veda

Yaz

SEZON SONUNA DENİZDE MASA KURARAK VEDA ETTİLER

Erdek’te tatilini geçiren İzmitli iki aile; Ekim ayının başlarında hava sıcaklığın artması nedeniyle de tatillerini uzattı ve denize masa kurarak veda etti.

Sıcak giden eylül ayından sonra ekim ayında da güzel ve sıcak havanın devam etmesi nedeniyle Türkiye’de yaz turizmin öncüsü Erdek’te tatilciler güzel havada denizin tadını çıkarmaya devam ediyor.

. 25 yıldan beri Erdek’e yaz tatilini geçirmek için geldiğini söyleyen İzmitli Yüksel Furuncu da havaların güzel gitmesi nedeniyle tatilini uzattığını ve denizin tadını çıkardığını söyledi. Tatilin son günü nedeniyle de adeta yaz aylarını aratmayan sıcak hava nedeniyle bunaldıklarını ve serinlemek için yemek masasını denize kurduklarını söyleyen Furuncu, “yaz tatili için herkese Erdek’i tavsiye ediyorum. Deniz ise deniz, kum ise kum, temiz hava ise işte Kapıdağ; kavga yok, gürültü yok, huzurlu bir ilçe; hepsi Erdek’te mevcut. İşim icabı İzmit’ten geliyorum, yakın olması da benim için avantaj…” dedi ve  böyle bir tatil yöresi varken ne Ayvalık ne Bodrum hiç düşünmediğini söyledi. Erdem ÖZCAN



Anahtar Kelimeler: '
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli