Yat turlarına ilgi yüksek

Yat turlarına ilgi yüksek

Gündüz turları, gece mehtap turları ile örtüşen Erdek'te tatilciler körfez, adalar ve Kapıdağ'ı denizden izleme olanağı buluyor.

Kaptan Kaan Öksüz tarafından sürdürülen uzun soluklu yat turları tatilciler tarafından da ilgi ve beğeni ile karşılanıyor.

Tatil ve turizm de cazibe merkezi Erdek'in ilk ve tek yat turlarını gerçekleştiren “Paseıdon” tatilciler tarafından büyük ilgi görüyor.

Erdek'te kısa bir tatil geçirmek isteyenleri dahi bir günlerini yat turu için ayırmak istedikleri Erdek'te yıllarını bu çalışmaya adamış Kaptan Kaan Öksüz, “Amacımız Erdek Turizmine ivme katmak, Paseıdon ile gündüz turları veya akşam mehtap turlarına katılmak isteyen tatilciler karadan göremedikleri farklı güzellikleri tekne turu ile görme fırsatı buluyor.” dedi.

Paseıdon tekne turları her gün saat 11.30 da Erdek limanından 12.00 de ise Ocaklar iskelesinden hareket ile Alkoz adası, Deniz kızı koyu ve Papaz adası rotası ile yeme-içme yemek molaları ve pırıl, pırıl koylarda yüzme molaları ile sıra dışı bir gün yaşanmasına olanak sağlanıyor.

Paseıdon yat'ın akşam saat 19.30- 21.oo  de başlayıp 23.30 a dek süren mehtap turları ise özellikle dolunaylı gecelerde tarifsiz keyiflerin adresi oluyor.



Anahtar Kelimeler: turlarına yüksek
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı