Yat Otel´de Kardeşlik şarkıları

Yat Otel´de Kardeşlik şarkıları

Gemlik Belediyesi 18 Yıllık kardeş şehrini Erdek´te ağırladı.

Tatil ve turizmde cazibe merkezi Erdek´in yeni mekanlarından Yat Otel farklı konsepti ile ilgi görmeye devam ediyor.

Zeytin dünyasının başkenti, kahvaltı sofralarının olmazsa, olmazı Zeytin´e adını veren Gemlik´in 18 yıldır süre gelen kardeş şehri Romanya Köstence, Navodari ilçesi heyeti 30 Ağustos 1 Eylül arası  5.yapılan Gemlik Zeytin festivali katılımı ardından topluca gelinen Erdek Yat Otel´de yorgunluk attılar.

İznik´in 18 yıllık kardeş şehri Romanya-Köstence, Navodari heyeti ile Erdek´e gelen Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, bir çok konuda ortak noktaları bulunan Navodari kasabasının önemli bir bölümünün zaten Türk ve Müslüman olduğunu 18 yıldır süre gelen kardeşlik bağlarının son beş yıl Gemlik Zeytin festivalleri ile taçlandırıldığını söyledi.

/resimler/2019-9/3/1113318386465.jpg

Zeytin diyarı Gemlik´in Türkiye´de kendi marka ismi ile bilindiğini, yerel yönetim olarak bu markayı uluslararası platforma taşıyarak Gemlik Zeytininin tadını dünyaya yaymak istediklerini açıkladı.

Başkan Mehmet Uğur Sertaslan, 30 Ağustos 1 Eylül tarihlerinde gerçekleşen 5. Gemlik Zeytin festivali ardından, Navodari heyeti ile bölge gezisi için geldikleri Erdek´te gerek Gemlik, gerekse Navodari´nin yöresel halk dansları ile sıra dışı bir akşam yaşadıklarını açıkladı

 



Anahtar Kelimeler: Otel Kardeşlik şarkıları
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı