Yaşları küçük beklenti büyük

Yaşları küçük beklenti büyük

Geleceğin Futbol şöhretlerinden Babalarına ilk çalım.







Melis halı saha spor tesislerinde yarının futbol şöhretleri yetişiyor.

Özel Zümrüt İlk Öğretim okulu spor öğretmeni ve ayni zamanda okul müdür yardımcısı olan Resul Solmaz`ın geleceğin ünlü futbolcularını yataracak projesi Melis halı saha tesislerinde vücut buldu.

3 ayrı grupda kurdukları Futbol takımlarıyla futbol tekniklerini öğrenme noktasında ilk adımı atan Özel Zümrüt  futbol okulu vuruş teknikleri, top istobu, kafa furuşları ve savunma nın yanı sıra spor sakatlıklarına karşı alınması gereken önlemleri öğreniyorlar.


Kısa zamanda önemli gelişme gösterek minik şöhretler bugün gerçekleştirdikleri karma ile Babalarına karşı mücadele ettiler.

Bir tarafta yürüyen işkembe Babalar, Diğer tarafta babalarının ayakları arasınadan geçerek topu ağlarla buluşturan geleceğin şöhretleri.

Dahası tüm bu gelecek beklentilerine saha kenarından destek veren anneler, teyzeler.

Hepsinin düşü ve düşüncesinde evlatlarının geleceğe tutunma noktasında Futbol ile şekillenmesi tabi burada vazgeçemedikleri tek olmazsa olmazları geleceğin şöhretlerinin babalarının takımları ile özdeşmesi.

Geleceğin şöhretlerine saha olanağını sunan ise bir futbol adamı. Sanayispor antranörü Özkan Acar.

Acar bir kentin sosyal mozaiklerinin oturması anlamında Spor`un önemli yeri olduğunu bununda spor`a gönül vermiş kimselerin günün şartma koşullarına göre değil, Bir kentin geleceğine damgasını vuracak nesillerin yetişmesinde katkıda bulunmak olduğunu vurguluyor.

Acar Kendi ve kenti adına faaliyette bulunduğu Melis halı saha spor tesislerinin yarınların sporcularına plato oluşturması anlamında elinden gelen çabayı gösterdiğini vurgulayarak bireysel katkılarının kamusal  katkı ile desteklenmesi gerektiğinin altını çiziyor.

Acar; Geçtiğimiz hafta Balıkesir il özel idaresi il genelinde bulunan 110 spor kulübüne malzeme katkısı yaptı, yine Balıkesir Belediyesi Balıkesir de faaliyet gösterek 27 spor kulübüne malzeme katkısında bulundu.``

``Bu katkı ve katılımlar elbette geleceğe uzanan arterde şöhret basamaklarının kolay aşılmasında en öenmli etken olacaktır.`` diyerek Bandırma da da spor vakfından ayni anlayışı benimsemesini istediklerini söyledi.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false